PIERRE-YVES POLAK

Contactgegevens PIERRE-YVES POLAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE-YVES POLAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE-YVES POLAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CARAUTE 106; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23545641 (+32-23545641) 23545641 (+32-23545641)

Fax (fax): +32 (4) 485-27-26 +32 (4) 485-27-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE-YVES POLAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE-YVES POLAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE-YVES POLAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE-YVES POLAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE-YVES POLAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE-YVES POLAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE-YVES POLAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE-YVES POLAK
Products information PIERRE-YVES POLAK

BTW identificatienummer (tax): BE09744293212
Ondernemingsnummer: 2561157226
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PIERRE-YVES POLAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE-YVES POLAK
(Get full report from official database of BE for PIERRE-YVES POLAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE-YVES POLAK
Addition kinds of activities for PIERRE-YVES POLAK

24310400. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
24930100. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
26210806. Verpakkingspapier | Packaging paper
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
59320103. Huishoudelijke apparaten, gebruikt | Household appliances, used

Werken bij PIERRE-YVES POLAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE-YVES POLAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE-YVES POLAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE-YVES POLAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van PIERRE-YVES POLAK in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE-YVES POLAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE-YVES POLAK. Laat een reactie achter voor PIERRE-YVES POLAK. PIERRE-YVES POLAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE-YVES POLAK. Leave a respond for PIERRE-YVES POLAK. PIERRE-YVES POLAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE-YVES POLAK op de google maps. Adres en contacten PIERRE-YVES POLAK
Location of PIERRE-YVES POLAK on the google maps. Address and contacts of PIERRE-YVES POLAK

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE-YVES POLAK PIERRE-YVES POLAK: FRITERIE LE P'TIT CREUX | Vanoost Herman (Verzekeringskantoor) | A. Gregoor BVBA | BELGISCH ISRA?LITISCH WEEKBLAD | PIETER D?HOOGE

Other related companies as PIERRE-YVES POLAK: FRITERIE LE P'TIT CREUX | Vanoost Herman (Verzekeringskantoor) | A. Gregoor BVBA | BELGISCH ISRA?LITISCH WEEKBLAD | PIETER D?HOOGE

PIERRE-YVES POLAK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE-YVES POLAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09744293212. Het bedrijf PIERRE-YVES POLAK bevindt zich op het adres: RUE DE CARAUTE 106; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in PIERRE-YVES POLAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE-YVES POLAK is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE-YVES POLAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE-YVES POLAK, openstaande posities, locatie van PIERRE-YVES POLAK op de kaart.

PIERRE-YVES POLAK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE-YVES POLAK, company assigned to the tax number BE09744293212. The company PIERRE-YVES POLAK is located at the address: RUE DE CARAUTE 106; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in PIERRE-YVES POLAK were not found.
The main activity of PIERRE-YVES POLAK is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE-YVES POLAK is not available. You also can look at reviews of PIERRE-YVES POLAK, open positions, location of PIERRE-YVES POLAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE-YVES POLAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE-YVES POLAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE-YVES POLAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE-YVES POLAK, employees, financial statistics.