TONY BEX

Contactgegevens TONY BEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TONY BEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

TONY BEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELLAAN 26BA; 3450; GEETBETS, België

Telefoon (phone): 11589218 (+32-11589218) 11589218 (+32-11589218)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TONY BEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TONY BEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TONY BEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TONY BEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TONY BEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TONY BEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TONY BEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TONY BEX
Products information TONY BEX

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in TONY BEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TONY BEX
(Get full report from official database of BE for TONY BEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor TONY BEX
Addition kinds of activities for TONY BEX

23950302. Eyelet making: voor de handel | Eyelet making: for the trade
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
38299921. Turntable indicator testers | Turntable indicator testers
39440706. Wandelaars, baby (voertuig) | Walkers, baby (vehicle)
59610401. Munten, postorder | Coins, mail order
73119900. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
73810200. Detective diensten | Detective services

Werken bij TONY BEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TONY BEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TONY BEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TONY BEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van TONY BEX in sociale netwerken
Look for responds of TONY BEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor TONY BEX. Laat een reactie achter voor TONY BEX. TONY BEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TONY BEX. Leave a respond for TONY BEX. TONY BEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TONY BEX op de google maps. Adres en contacten TONY BEX
Location of TONY BEX on the google maps. Address and contacts of TONY BEX

Andere gerelateerde bedrijven als come TONY BEX TONY BEX: PROMO FASHION | FIETSEN WILLY | Klaps E | AU BALISTE | FRANS TORBEYNS

Other related companies as TONY BEX: PROMO FASHION | FIETSEN WILLY | Klaps E | AU BALISTE | FRANS TORBEYNS

TONY BEX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TONY BEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf TONY BEX bevindt zich op het adres: KASTEELLAAN 26BA; 3450; GEETBETS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in TONY BEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TONY BEX is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TONY BEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TONY BEX, openstaande posities, locatie van TONY BEX op de kaart.

TONY BEX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TONY BEX, company assigned to the tax number BE09060943603. The company TONY BEX is located at the address: KASTEELLAAN 26BA; 3450; GEETBETS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in TONY BEX were not found.
The main activity of TONY BEX is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TONY BEX is not available. You also can look at reviews of TONY BEX, open positions, location of TONY BEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TONY BEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TONY BEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TONY BEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TONY BEX, employees, financial statistics.