PATRICK BRAECKEVELT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • PATRICK BRAECKEVELT
Private companiesReal Estate • PATRICK BRAECKEVELT

Contactgegevens PATRICK BRAECKEVELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK BRAECKEVELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK BRAECKEVELT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINGENESTEENWEG 45BA; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51612101 (+32-51612101) 51612101 (+32-51612101)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK BRAECKEVELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK BRAECKEVELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK BRAECKEVELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK BRAECKEVELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK BRAECKEVELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK BRAECKEVELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK BRAECKEVELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK BRAECKEVELT
Products information PATRICK BRAECKEVELT

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de L茅gumes: Champignons.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK BRAECKEVELT
(Get full report from official database of BE for PATRICK BRAECKEVELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK BRAECKEVELT
Addition kinds of activities for PATRICK BRAECKEVELT

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
513603. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
27820100. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
35420000. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type

Werken bij PATRICK BRAECKEVELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK BRAECKEVELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK BRAECKEVELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK BRAECKEVELT. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

    Type: Vaste Job

    Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van PATRICK BRAECKEVELT in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK BRAECKEVELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK BRAECKEVELT. Laat een reactie achter voor PATRICK BRAECKEVELT. PATRICK BRAECKEVELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK BRAECKEVELT. Leave a respond for PATRICK BRAECKEVELT. PATRICK BRAECKEVELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK BRAECKEVELT op de google maps. Adres en contacten PATRICK BRAECKEVELT
Location of PATRICK BRAECKEVELT on the google maps. Address and contacts of PATRICK BRAECKEVELT

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK BRAECKEVELT PATRICK BRAECKEVELT: GROEP ARGENTA | Martens Y | ANTWERP BUSINESS HOUSE- LECTRA | DE VOGHEL F. | VISIONSHAPE

Other related companies as PATRICK BRAECKEVELT: GROEP ARGENTA | Martens Y | ANTWERP BUSINESS HOUSE- LECTRA | DE VOGHEL F. | VISIONSHAPE

PATRICK BRAECKEVELT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK BRAECKEVELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf PATRICK BRAECKEVELT bevindt zich op het adres: WINGENESTEENWEG 45BA; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Lijst met producten zijn Types de L茅gumes: Champignons..
De hoofdactiviteit van PATRICK BRAECKEVELT is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK BRAECKEVELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK BRAECKEVELT, openstaande posities, locatie van PATRICK BRAECKEVELT op de kaart.

PATRICK BRAECKEVELT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK BRAECKEVELT, company assigned to the tax number BE03925933837. The company PATRICK BRAECKEVELT is located at the address: WINGENESTEENWEG 45BA; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. List of products are Types de L茅gumes: Champignons..
The main activity of PATRICK BRAECKEVELT is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK BRAECKEVELT is not available. You also can look at reviews of PATRICK BRAECKEVELT, open positions, location of PATRICK BRAECKEVELT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK BRAECKEVELT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK BRAECKEVELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK BRAECKEVELT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK BRAECKEVELT, employees, financial statistics.