NORBERT EVERAERD

Contactgegevens NORBERT EVERAERD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NORBERT EVERAERD: address, phone, fax, email, website, opening hours

NORBERT EVERAERD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELDREEF 40; 9920; LOVENDEGEM, België

Telefoon (phone): 92264677 (+32-92264677) 92264677 (+32-92264677)

Fax (fax): +32 (53) 102-82-27 +32 (53) 102-82-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NORBERT EVERAERD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NORBERT EVERAERD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NORBERT EVERAERD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NORBERT EVERAERD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NORBERT EVERAERD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NORBERT EVERAERD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NORBERT EVERAERD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NORBERT EVERAERD
Products information NORBERT EVERAERD

BTW identificatienummer (tax): BE01386444091
Ondernemingsnummer: 8215270996
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in NORBERT EVERAERD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NORBERT EVERAERD
(Get full report from official database of BE for NORBERT EVERAERD)

Aanvulling soorten activiteiten voor NORBERT EVERAERD
Addition kinds of activities for NORBERT EVERAERD

4724. Reisbureaus | Travel agencies
33510102. Bekers, primer en patroon: koper en koperlegering | Cups, primer and cartridge: copper and copper alloy
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
50320300. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
63310202. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: wederzijds | Fire, marine, and casualty insurance: mutual
73899904. Bouwschaalmodellen | Building scale models

Werken bij NORBERT EVERAERD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NORBERT EVERAERD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NORBERT EVERAERD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NORBERT EVERAERD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van NORBERT EVERAERD in sociale netwerken
Look for responds of NORBERT EVERAERD in social networks

Lees alle opmerkingen voor NORBERT EVERAERD. Laat een reactie achter voor NORBERT EVERAERD. NORBERT EVERAERD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NORBERT EVERAERD. Leave a respond for NORBERT EVERAERD. NORBERT EVERAERD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NORBERT EVERAERD op de google maps. Adres en contacten NORBERT EVERAERD
Location of NORBERT EVERAERD on the google maps. Address and contacts of NORBERT EVERAERD

Andere gerelateerde bedrijven als come NORBERT EVERAERD NORBERT EVERAERD: Starfon Shop | REN? LAMBERT | ANDR? LESENNE | DIRK DOUCE | Metro Investments

Other related companies as NORBERT EVERAERD: Starfon Shop | REN? LAMBERT | ANDR? LESENNE | DIRK DOUCE | Metro Investments

NORBERT EVERAERD is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NORBERT EVERAERD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386444091. Het bedrijf NORBERT EVERAERD bevindt zich op het adres: KASTEELDREEF 40; 9920; LOVENDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in NORBERT EVERAERD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NORBERT EVERAERD is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NORBERT EVERAERD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NORBERT EVERAERD, openstaande posities, locatie van NORBERT EVERAERD op de kaart.

NORBERT EVERAERD is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is NORBERT EVERAERD, company assigned to the tax number BE01386444091. The company NORBERT EVERAERD is located at the address: KASTEELDREEF 40; 9920; LOVENDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in NORBERT EVERAERD were not found.
The main activity of NORBERT EVERAERD is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NORBERT EVERAERD is not available. You also can look at reviews of NORBERT EVERAERD, open positions, location of NORBERT EVERAERD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NORBERT EVERAERD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NORBERT EVERAERD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NORBERT EVERAERD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NORBERT EVERAERD, employees, financial statistics.