MARC SCHELFHOUT

Contactgegevens MARC SCHELFHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC SCHELFHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC SCHELFHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOKSTRAAT 26; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37708325 (+32-37708325) 37708325 (+32-37708325)

Fax (fax): +32 (86) 995-55-58 +32 (86) 995-55-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC SCHELFHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC SCHELFHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC SCHELFHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC SCHELFHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC SCHELFHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC SCHELFHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC SCHELFHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC SCHELFHOUT
Products information MARC SCHELFHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE05946868896
Ondernemingsnummer: 8974426269
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MARC SCHELFHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC SCHELFHOUT
(Get full report from official database of BE for MARC SCHELFHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC SCHELFHOUT
Addition kinds of activities for MARC SCHELFHOUT

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
23260201. Schorten, werk, behalve rubberen en plastic: mannen | Aprons, work, except rubberized and plastic: men's
28210103. Melamineharsen, Melamine-formaldehyde | Melamine resins, melamine-formaldehyde
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines
80490300. Spraak specialist | Speech specialist

Werken bij MARC SCHELFHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC SCHELFHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC SCHELFHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC SCHELFHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van MARC SCHELFHOUT in sociale netwerken
Look for responds of MARC SCHELFHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC SCHELFHOUT. Laat een reactie achter voor MARC SCHELFHOUT. MARC SCHELFHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC SCHELFHOUT. Leave a respond for MARC SCHELFHOUT. MARC SCHELFHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC SCHELFHOUT op de google maps. Adres en contacten MARC SCHELFHOUT
Location of MARC SCHELFHOUT on the google maps. Address and contacts of MARC SCHELFHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC SCHELFHOUT MARC SCHELFHOUT: Koeltechniek Bruggeman NV | Sahin M | Deuse B | QUENON ET FILS | REYNDRUK

Other related companies as MARC SCHELFHOUT: Koeltechniek Bruggeman NV | Sahin M | Deuse B | QUENON ET FILS | REYNDRUK

MARC SCHELFHOUT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC SCHELFHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946868896. Het bedrijf MARC SCHELFHOUT bevindt zich op het adres: BLOKSTRAAT 26; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in MARC SCHELFHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC SCHELFHOUT is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC SCHELFHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC SCHELFHOUT, openstaande posities, locatie van MARC SCHELFHOUT op de kaart.

MARC SCHELFHOUT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC SCHELFHOUT, company assigned to the tax number BE05946868896. The company MARC SCHELFHOUT is located at the address: BLOKSTRAAT 26; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in MARC SCHELFHOUT were not found.
The main activity of MARC SCHELFHOUT is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC SCHELFHOUT is not available. You also can look at reviews of MARC SCHELFHOUT, open positions, location of MARC SCHELFHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC SCHELFHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC SCHELFHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC SCHELFHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC SCHELFHOUT, employees, financial statistics.