JOZEF VAN ORSHAEGEN

Contactgegevens JOZEF VAN ORSHAEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF VAN ORSHAEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF VAN ORSHAEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDESTRAAT 123; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38874862 (+32-38874862) 38874862 (+32-38874862)

Fax (fax): +32 (2) 358-12-81 +32 (2) 358-12-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF VAN ORSHAEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF VAN ORSHAEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF VAN ORSHAEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF VAN ORSHAEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF VAN ORSHAEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF VAN ORSHAEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF VAN ORSHAEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF VAN ORSHAEGEN
Products information JOZEF VAN ORSHAEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE06748596191
Ondernemingsnummer: 9862945556
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JOZEF VAN ORSHAEGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF VAN ORSHAEGEN
(Get full report from official database of BE for JOZEF VAN ORSHAEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF VAN ORSHAEGEN
Addition kinds of activities for JOZEF VAN ORSHAEGEN

20410108. Gierstmeel | Millet flour
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
36120102. Besturingstransformatoren | Control transformers
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
76991811. Rug reparatie winkel, niet gecombineerd met schoonmaken | Rug repair shop, not combined with cleaning
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij JOZEF VAN ORSHAEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF VAN ORSHAEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF VAN ORSHAEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF VAN ORSHAEGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

Zoek naar antwoorden van JOZEF VAN ORSHAEGEN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF VAN ORSHAEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF VAN ORSHAEGEN. Laat een reactie achter voor JOZEF VAN ORSHAEGEN. JOZEF VAN ORSHAEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF VAN ORSHAEGEN. Leave a respond for JOZEF VAN ORSHAEGEN. JOZEF VAN ORSHAEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF VAN ORSHAEGEN op de google maps. Adres en contacten JOZEF VAN ORSHAEGEN
Location of JOZEF VAN ORSHAEGEN on the google maps. Address and contacts of JOZEF VAN ORSHAEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF VAN ORSHAEGEN JOZEF VAN ORSHAEGEN: Gemeentekrediet | COIFFURE ARTHUR | COIFFURE GةNةRATION | Hair Fashion Caprice | Tirtiaux Laurence

Other related companies as JOZEF VAN ORSHAEGEN: Gemeentekrediet | COIFFURE ARTHUR | COIFFURE GةNةRATION | Hair Fashion Caprice | Tirtiaux Laurence

JOZEF VAN ORSHAEGEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF VAN ORSHAEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06748596191. Het bedrijf JOZEF VAN ORSHAEGEN bevindt zich op het adres: OUDESTRAAT 123; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in JOZEF VAN ORSHAEGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF VAN ORSHAEGEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF VAN ORSHAEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF VAN ORSHAEGEN, openstaande posities, locatie van JOZEF VAN ORSHAEGEN op de kaart.

JOZEF VAN ORSHAEGEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF VAN ORSHAEGEN, company assigned to the tax number BE06748596191. The company JOZEF VAN ORSHAEGEN is located at the address: OUDESTRAAT 123; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in JOZEF VAN ORSHAEGEN were not found.
The main activity of JOZEF VAN ORSHAEGEN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF VAN ORSHAEGEN is not available. You also can look at reviews of JOZEF VAN ORSHAEGEN, open positions, location of JOZEF VAN ORSHAEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF VAN ORSHAEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF VAN ORSHAEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF VAN ORSHAEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF VAN ORSHAEGEN, employees, financial statistics.