JOHANNES VAN EYS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • JOHANNES VAN EYS
Private companiesReal Estate • JOHANNES VAN EYS

Contactgegevens JOHANNES VAN EYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANNES VAN EYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANNES VAN EYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BIRKEN 126; 4850; PLOMBIERES/PLOMBIERES, België

Telefoon (phone): 87786461 (+32-87786461) 87786461 (+32-87786461)

Fax (fax): +32 (56) 712-68-67 +32 (56) 712-68-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANNES VAN EYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANNES VAN EYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANNES VAN EYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANNES VAN EYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANNES VAN EYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANNES VAN EYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANNES VAN EYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANNES VAN EYS
Products information JOHANNES VAN EYS

BTW identificatienummer (tax): BE09902496337
Ondernemingsnummer: 5039672851
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de L茅gumes: Champignons.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANNES VAN EYS
(Get full report from official database of BE for JOHANNES VAN EYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANNES VAN EYS
Addition kinds of activities for JOHANNES VAN EYS

291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
356402. Blowers en fans | Blowers and fans
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
61530000. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
86219904. Onderwijs en lerarenvereniging | Education and teacher association

Werken bij JOHANNES VAN EYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANNES VAN EYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANNES VAN EYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANNES VAN EYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van JOHANNES VAN EYS in sociale netwerken
Look for responds of JOHANNES VAN EYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANNES VAN EYS. Laat een reactie achter voor JOHANNES VAN EYS. JOHANNES VAN EYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANNES VAN EYS. Leave a respond for JOHANNES VAN EYS. JOHANNES VAN EYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANNES VAN EYS op de google maps. Adres en contacten JOHANNES VAN EYS
Location of JOHANNES VAN EYS on the google maps. Address and contacts of JOHANNES VAN EYS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANNES VAN EYS JOHANNES VAN EYS: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | FONDATION PREVENTION ALLERGIES | B.B.C. KAJOBA ZOLDER | F.J. SANTOS REY | graphic enterprises group

Other related companies as JOHANNES VAN EYS: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | FONDATION PREVENTION ALLERGIES | B.B.C. KAJOBA ZOLDER | F.J. SANTOS REY | graphic enterprises group

JOHANNES VAN EYS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANNES VAN EYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09902496337. Het bedrijf JOHANNES VAN EYS bevindt zich op het adres: RUE DE BIRKEN 126; 4850; PLOMBIERES/PLOMBIERES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Lijst met producten zijn Types de L茅gumes: Champignons..
De hoofdactiviteit van JOHANNES VAN EYS is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANNES VAN EYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANNES VAN EYS, openstaande posities, locatie van JOHANNES VAN EYS op de kaart.

JOHANNES VAN EYS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANNES VAN EYS, company assigned to the tax number BE09902496337. The company JOHANNES VAN EYS is located at the address: RUE DE BIRKEN 126; 4850; PLOMBIERES/PLOMBIERES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. List of products are Types de L茅gumes: Champignons..
The main activity of JOHANNES VAN EYS is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANNES VAN EYS is not available. You also can look at reviews of JOHANNES VAN EYS, open positions, location of JOHANNES VAN EYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANNES VAN EYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANNES VAN EYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANNES VAN EYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANNES VAN EYS, employees, financial statistics.