HARRY DE VOCHT

Contactgegevens HARRY DE VOCHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARRY DE VOCHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARRY DE VOCHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LIERSEBAAN 74; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15314720 (+32-15314720) 15314720 (+32-15314720)

Fax (fax): +32 (16) 790-86-70 +32 (16) 790-86-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARRY DE VOCHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARRY DE VOCHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARRY DE VOCHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARRY DE VOCHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARRY DE VOCHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARRY DE VOCHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARRY DE VOCHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARRY DE VOCHT
Products information HARRY DE VOCHT

BTW identificatienummer (tax): BE08720916748
Ondernemingsnummer: 9872009277
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HARRY DE VOCHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARRY DE VOCHT
(Get full report from official database of BE for HARRY DE VOCHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARRY DE VOCHT
Addition kinds of activities for HARRY DE VOCHT

3299. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
35559903. Litografische stenen | Lithographic stones
39490406. toboggans | Toboggans
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij HARRY DE VOCHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARRY DE VOCHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARRY DE VOCHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARRY DE VOCHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van HARRY DE VOCHT in sociale netwerken
Look for responds of HARRY DE VOCHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARRY DE VOCHT. Laat een reactie achter voor HARRY DE VOCHT. HARRY DE VOCHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARRY DE VOCHT. Leave a respond for HARRY DE VOCHT. HARRY DE VOCHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARRY DE VOCHT op de google maps. Adres en contacten HARRY DE VOCHT
Location of HARRY DE VOCHT on the google maps. Address and contacts of HARRY DE VOCHT

Andere gerelateerde bedrijven als come HARRY DE VOCHT HARRY DE VOCHT: SERRE DU PةLERIN | GOOVAERT BERT | MARCEL BRAECKEVELT | SNEL-PRESS | LAURA B PRODUCTION

Other related companies as HARRY DE VOCHT: SERRE DU PةLERIN | GOOVAERT BERT | MARCEL BRAECKEVELT | SNEL-PRESS | LAURA B PRODUCTION

HARRY DE VOCHT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARRY DE VOCHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720916748. Het bedrijf HARRY DE VOCHT bevindt zich op het adres: OUDE LIERSEBAAN 74; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in HARRY DE VOCHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HARRY DE VOCHT is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARRY DE VOCHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARRY DE VOCHT, openstaande posities, locatie van HARRY DE VOCHT op de kaart.

HARRY DE VOCHT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARRY DE VOCHT, company assigned to the tax number BE08720916748. The company HARRY DE VOCHT is located at the address: OUDE LIERSEBAAN 74; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in HARRY DE VOCHT were not found.
The main activity of HARRY DE VOCHT is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HARRY DE VOCHT is not available. You also can look at reviews of HARRY DE VOCHT, open positions, location of HARRY DE VOCHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARRY DE VOCHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARRY DE VOCHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARRY DE VOCHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARRY DE VOCHT, employees, financial statistics.