GUY DE WINTER

Contactgegevens GUY DE WINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY DE WINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY DE WINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSTRAAT 7BA; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93719452 (+32-93719452) 93719452 (+32-93719452)

Fax (fax): +32 (12) 502-45-88 +32 (12) 502-45-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY DE WINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY DE WINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY DE WINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY DE WINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY DE WINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY DE WINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY DE WINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY DE WINTER
Products information GUY DE WINTER

BTW identificatienummer (tax): BE04582366943
Ondernemingsnummer: 6722229003
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GUY DE WINTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY DE WINTER
(Get full report from official database of BE for GUY DE WINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY DE WINTER
Addition kinds of activities for GUY DE WINTER

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
32990304. Lijstwerk, architectonisch: gips van Parijs | Moldings, architectural: plaster of paris
36310103. Gasbereik, binnenlands | Gas ranges, domestic
36630000. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties

Werken bij GUY DE WINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY DE WINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY DE WINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY DE WINTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van GUY DE WINTER in sociale netwerken
Look for responds of GUY DE WINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY DE WINTER. Laat een reactie achter voor GUY DE WINTER. GUY DE WINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY DE WINTER. Leave a respond for GUY DE WINTER. GUY DE WINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY DE WINTER op de google maps. Adres en contacten GUY DE WINTER
Location of GUY DE WINTER on the google maps. Address and contacts of GUY DE WINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY DE WINTER GUY DE WINTER: LA PERLA | PLAQUET FRANاOIS SA | Rumano BVBA | Diepsonderingen Verbeke | THE NEW GALLERY

Other related companies as GUY DE WINTER: LA PERLA | PLAQUET FRANاOIS SA | Rumano BVBA | Diepsonderingen Verbeke | THE NEW GALLERY

GUY DE WINTER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY DE WINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04582366943. Het bedrijf GUY DE WINTER bevindt zich op het adres: GENTSTRAAT 7BA; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in GUY DE WINTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY DE WINTER is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY DE WINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY DE WINTER, openstaande posities, locatie van GUY DE WINTER op de kaart.

GUY DE WINTER is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY DE WINTER, company assigned to the tax number BE04582366943. The company GUY DE WINTER is located at the address: GENTSTRAAT 7BA; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in GUY DE WINTER were not found.
The main activity of GUY DE WINTER is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY DE WINTER is not available. You also can look at reviews of GUY DE WINTER, open positions, location of GUY DE WINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY DE WINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY DE WINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY DE WINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY DE WINTER, employees, financial statistics.