FRIEDA VERELST

Contactgegevens FRIEDA VERELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRIEDA VERELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRIEDA VERELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONDERHEIDE 47; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 15313672 (+32-15313672) 15313672 (+32-15313672)

Fax (fax): +32 (53) 567-91-43 +32 (53) 567-91-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRIEDA VERELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRIEDA VERELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRIEDA VERELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRIEDA VERELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRIEDA VERELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRIEDA VERELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRIEDA VERELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRIEDA VERELST
Products information FRIEDA VERELST

BTW identificatienummer (tax): BE06018005371
Ondernemingsnummer: 2729522705
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FRIEDA VERELST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRIEDA VERELST
(Get full report from official database of BE for FRIEDA VERELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRIEDA VERELST
Addition kinds of activities for FRIEDA VERELST

07119907. Onkruidbestrijdingsdiensten, alvorens te planten | Weed control services, before planting
08119904. Boomboerderij | Tree farm
17610104. Schylight installatie | Skylight installation
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
28999913. Desalter kits, zeewater | Desalter kits, sea water
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco
54110200. Supermarkt | Convenience stores

Werken bij FRIEDA VERELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRIEDA VERELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRIEDA VERELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRIEDA VERELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN REGIO HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inpakken van marsepein 'patatjes'.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

Zoek naar antwoorden van FRIEDA VERELST in sociale netwerken
Look for responds of FRIEDA VERELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRIEDA VERELST. Laat een reactie achter voor FRIEDA VERELST. FRIEDA VERELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRIEDA VERELST. Leave a respond for FRIEDA VERELST. FRIEDA VERELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRIEDA VERELST op de google maps. Adres en contacten FRIEDA VERELST
Location of FRIEDA VERELST on the google maps. Address and contacts of FRIEDA VERELST

Andere gerelateerde bedrijven als come FRIEDA VERELST FRIEDA VERELST: COPY CASH | R.T.S | Mareterra Artes BVBA | Algemene Aannemingen BVBA | HUIS BLONDEEL

Other related companies as FRIEDA VERELST: COPY CASH | R.T.S | Mareterra Artes BVBA | Algemene Aannemingen BVBA | HUIS BLONDEEL

FRIEDA VERELST is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRIEDA VERELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06018005371. Het bedrijf FRIEDA VERELST bevindt zich op het adres: DONDERHEIDE 47; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in FRIEDA VERELST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRIEDA VERELST is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRIEDA VERELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRIEDA VERELST, openstaande posities, locatie van FRIEDA VERELST op de kaart.

FRIEDA VERELST is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRIEDA VERELST, company assigned to the tax number BE06018005371. The company FRIEDA VERELST is located at the address: DONDERHEIDE 47; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in FRIEDA VERELST were not found.
The main activity of FRIEDA VERELST is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRIEDA VERELST is not available. You also can look at reviews of FRIEDA VERELST, open positions, location of FRIEDA VERELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRIEDA VERELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRIEDA VERELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRIEDA VERELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRIEDA VERELST, employees, financial statistics.