FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN

Contactgegevens FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 106; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15756915 (+32-15756915) 15756915 (+32-15756915)

Fax (fax): +32 (87) 672-83-41 +32 (87) 672-83-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN
Products information FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE02274688720
Ondernemingsnummer: 2724853515
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN
(Get full report from official database of BE for FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN
Addition kinds of activities for FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN

769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
24990105. Strijkplanken, hout | Ironing boards, wood
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
37280103. Airframe assemblies, met uitzondering van begeleide raketten | Airframe assemblies, except for guided missiles
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts

Werken bij FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • TIG buizenlasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Poetshulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

Zoek naar antwoorden van FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN. Laat een reactie achter voor FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN. FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN. Leave a respond for FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN. FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN op de google maps. Adres en contacten FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN
Location of FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN on the google maps. Address and contacts of FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN: BACOB | SODEXIMMO | JACOB JOOSTEN | CONTAINERPARK BEVEREN-WAAS | Mertens Erik

Other related companies as FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN: BACOB | SODEXIMMO | JACOB JOOSTEN | CONTAINERPARK BEVEREN-WAAS | Mertens Erik

FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02274688720. Het bedrijf FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 106; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, openstaande posities, locatie van FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN op de kaart.

FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, company assigned to the tax number BE02274688720. The company FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN is located at the address: MOLENSTRAAT 106; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN were not found.
The main activity of FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN is not available. You also can look at reviews of FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, open positions, location of FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORIMOND VAN DER AUWERMEULEN, employees, financial statistics.