EDWARD VERELST

Contactgegevens EDWARD VERELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDWARD VERELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDWARD VERELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUFFELSTRAAT 39; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15312687 (+32-15312687) 15312687 (+32-15312687)

Fax (fax): +32 (15) 557-81-57 +32 (15) 557-81-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDWARD VERELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDWARD VERELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDWARD VERELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDWARD VERELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDWARD VERELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDWARD VERELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDWARD VERELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDWARD VERELST
Products information EDWARD VERELST

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in EDWARD VERELST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDWARD VERELST
(Get full report from official database of BE for EDWARD VERELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDWARD VERELST
Addition kinds of activities for EDWARD VERELST

237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
35410300. Freesmachines | Milling machines
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
50230304. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
51399904. Schoenen | Shoes

Werken bij EDWARD VERELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDWARD VERELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDWARD VERELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDWARD VERELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van EDWARD VERELST in sociale netwerken
Look for responds of EDWARD VERELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDWARD VERELST. Laat een reactie achter voor EDWARD VERELST. EDWARD VERELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDWARD VERELST. Leave a respond for EDWARD VERELST. EDWARD VERELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDWARD VERELST op de google maps. Adres en contacten EDWARD VERELST
Location of EDWARD VERELST on the google maps. Address and contacts of EDWARD VERELST

Andere gerelateerde bedrijven als come EDWARD VERELST EDWARD VERELST: Verleysen A | DEPOVER | FRANCOIS MESSAGIE | Van Rymenant | Baes J

Other related companies as EDWARD VERELST: Verleysen A | DEPOVER | FRANCOIS MESSAGIE | Van Rymenant | Baes J

EDWARD VERELST is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDWARD VERELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf EDWARD VERELST bevindt zich op het adres: DUFFELSTRAAT 39; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in EDWARD VERELST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDWARD VERELST is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDWARD VERELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDWARD VERELST, openstaande posities, locatie van EDWARD VERELST op de kaart.

EDWARD VERELST is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDWARD VERELST, company assigned to the tax number BE08963714599. The company EDWARD VERELST is located at the address: DUFFELSTRAAT 39; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in EDWARD VERELST were not found.
The main activity of EDWARD VERELST is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EDWARD VERELST is not available. You also can look at reviews of EDWARD VERELST, open positions, location of EDWARD VERELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDWARD VERELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDWARD VERELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDWARD VERELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDWARD VERELST, employees, financial statistics.