CHRIS PYNNEBROUCK

Contactgegevens CHRIS PYNNEBROUCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS PYNNEBROUCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS PYNNEBROUCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSTRAAT 11; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51500686 (+32-51500686) 51500686 (+32-51500686)

Fax (fax): +32 (56) 317-13-40 +32 (56) 317-13-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS PYNNEBROUCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS PYNNEBROUCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS PYNNEBROUCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS PYNNEBROUCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS PYNNEBROUCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS PYNNEBROUCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS PYNNEBROUCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS PYNNEBROUCK
Products information CHRIS PYNNEBROUCK

BTW identificatienummer (tax): BE08221038818
Ondernemingsnummer: 9728088378
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CHRIS PYNNEBROUCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS PYNNEBROUCK
(Get full report from official database of BE for CHRIS PYNNEBROUCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS PYNNEBROUCK
Addition kinds of activities for CHRIS PYNNEBROUCK

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
25220303. Behuizingen, kasten en gevallen: behalve hout | Filing boxes, cabinets, and cases: except wood
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
36130208. Stroomverbindingen, elektrisch | Power connectors, electric
36340403. Dekens, elektrisch | Blankets, electric
79290110. Populaire muziekgroepen of artiesten | Popular music groups or artists

Werken bij CHRIS PYNNEBROUCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS PYNNEBROUCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS PYNNEBROUCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS PYNNEBROUCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van CHRIS PYNNEBROUCK in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS PYNNEBROUCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS PYNNEBROUCK. Laat een reactie achter voor CHRIS PYNNEBROUCK. CHRIS PYNNEBROUCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS PYNNEBROUCK. Leave a respond for CHRIS PYNNEBROUCK. CHRIS PYNNEBROUCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS PYNNEBROUCK op de google maps. Adres en contacten CHRIS PYNNEBROUCK
Location of CHRIS PYNNEBROUCK on the google maps. Address and contacts of CHRIS PYNNEBROUCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS PYNNEBROUCK CHRIS PYNNEBROUCK: BRUNO LENGLEZ | Delaunois A | DIRK DE MOOR | WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE | EDDY PAELINCK

Other related companies as CHRIS PYNNEBROUCK: BRUNO LENGLEZ | Delaunois A | DIRK DE MOOR | WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE | EDDY PAELINCK

CHRIS PYNNEBROUCK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS PYNNEBROUCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08221038818. Het bedrijf CHRIS PYNNEBROUCK bevindt zich op het adres: TORHOUTSTRAAT 11; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in CHRIS PYNNEBROUCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRIS PYNNEBROUCK is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS PYNNEBROUCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS PYNNEBROUCK, openstaande posities, locatie van CHRIS PYNNEBROUCK op de kaart.

CHRIS PYNNEBROUCK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS PYNNEBROUCK, company assigned to the tax number BE08221038818. The company CHRIS PYNNEBROUCK is located at the address: TORHOUTSTRAAT 11; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in CHRIS PYNNEBROUCK were not found.
The main activity of CHRIS PYNNEBROUCK is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS PYNNEBROUCK is not available. You also can look at reviews of CHRIS PYNNEBROUCK, open positions, location of CHRIS PYNNEBROUCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS PYNNEBROUCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS PYNNEBROUCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS PYNNEBROUCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS PYNNEBROUCK, employees, financial statistics.