WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE

Contactgegevens WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERVLOTENWEG 60; 8460; OUDENBURG, België

Telefoon (phone): 59266602 (+32-59266602) 59266602 (+32-59266602)

Fax (fax): +32 (58) 796-21-29 +32 (58) 796-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE
Products information WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE
(Get full report from official database of BE for WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE
Addition kinds of activities for WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE

821101. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools
07219902. Plantendiensten | Planting services
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal
59619904. Kaarten, postorder | Cards, mail order
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting

Werken bij WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanmachinist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

 • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

 • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

 • Groenarbeider (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Vaste Job

  Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

 • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

 • Aankoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

 • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ARGON SELECTIE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

 • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VISFUIK

  Type: Flexijob

  Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE in sociale netwerken
Look for responds of WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE. Laat een reactie achter voor WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE. WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE. Leave a respond for WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE. WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE op de google maps. Adres en contacten WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE
Location of WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE on the google maps. Address and contacts of WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE: CAROLIEN VERHAEGHE | A Syberg | C.T.I. | LINETY BELGIUM | ENTREPRISE SCHOLLAERT M

Other related companies as WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE: CAROLIEN VERHAEGHE | A Syberg | C.T.I. | LINETY BELGIUM | ENTREPRISE SCHOLLAERT M

WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE bevindt zich op het adres: VERVLOTENWEG 60; 8460; OUDENBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, openstaande posities, locatie van WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE op de kaart.

WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, company assigned to the tax number BE09277648925. The company WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE is located at the address: VERVLOTENWEG 60; 8460; OUDENBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE is not available. You also can look at reviews of WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, open positions, location of WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERSPORTCLUB - WESTKERKE, employees, financial statistics.