PATRICK BEULLENS

Contactgegevens PATRICK BEULLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK BEULLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK BEULLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAMBOSSTRAAT 11; 3018; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16445619 (+32-16445619) 16445619 (+32-16445619)

Fax (fax): +32 (9) 633-59-95 +32 (9) 633-59-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK BEULLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK BEULLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK BEULLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK BEULLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK BEULLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK BEULLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK BEULLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK BEULLENS
Products information PATRICK BEULLENS

BTW identificatienummer (tax): BE03470550537
Ondernemingsnummer: 3553771972
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in PATRICK BEULLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK BEULLENS
(Get full report from official database of BE for PATRICK BEULLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK BEULLENS
Addition kinds of activities for PATRICK BEULLENS

08310109. Boomzaden verzamelen | Tree seeds gathering
20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
22210902. Fur-type stoffen, kunstmatige vezel | Fur-type fabrics, manmade fiber
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
35410103. Afrekenmachines | Countersinking machines
35450321. mandrellen | Mandrels
47310200. Vrachtvervoer | Freight forwarding
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec

Werken bij PATRICK BEULLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK BEULLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK BEULLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK BEULLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van PATRICK BEULLENS in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK BEULLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK BEULLENS. Laat een reactie achter voor PATRICK BEULLENS. PATRICK BEULLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK BEULLENS. Leave a respond for PATRICK BEULLENS. PATRICK BEULLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK BEULLENS op de google maps. Adres en contacten PATRICK BEULLENS
Location of PATRICK BEULLENS on the google maps. Address and contacts of PATRICK BEULLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK BEULLENS PATRICK BEULLENS: HABITAT | Villa Blanche (La) | FLORASSUR | Vegetal | RUDI SMETS

Other related companies as PATRICK BEULLENS: HABITAT | Villa Blanche (La) | FLORASSUR | Vegetal | RUDI SMETS

PATRICK BEULLENS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK BEULLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03470550537. Het bedrijf PATRICK BEULLENS bevindt zich op het adres: HAMBOSSTRAAT 11; 3018; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in PATRICK BEULLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK BEULLENS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK BEULLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK BEULLENS, openstaande posities, locatie van PATRICK BEULLENS op de kaart.

PATRICK BEULLENS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK BEULLENS, company assigned to the tax number BE03470550537. The company PATRICK BEULLENS is located at the address: HAMBOSSTRAAT 11; 3018; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in PATRICK BEULLENS were not found.
The main activity of PATRICK BEULLENS is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK BEULLENS is not available. You also can look at reviews of PATRICK BEULLENS, open positions, location of PATRICK BEULLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK BEULLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK BEULLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK BEULLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK BEULLENS, employees, financial statistics.