ACHIEL VAN DEN BOSSCHE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ACHIEL VAN DEN BOSSCHE
Private companiesPrimary Metal Industries • ACHIEL VAN DEN BOSSCHE

Contactgegevens ACHIEL VAN DEN BOSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACHIEL VAN DEN BOSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACHIEL VAN DEN BOSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREMENHULLEKEN 5; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52354536 (+32-52354536) 52354536 (+32-52354536)

Fax (fax): +32 (53) 868-26-44 +32 (53) 868-26-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACHIEL VAN DEN BOSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACHIEL VAN DEN BOSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACHIEL VAN DEN BOSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACHIEL VAN DEN BOSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACHIEL VAN DEN BOSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACHIEL VAN DEN BOSSCHE
Products information ACHIEL VAN DEN BOSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ACHIEL VAN DEN BOSSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACHIEL VAN DEN BOSSCHE
(Get full report from official database of BE for ACHIEL VAN DEN BOSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACHIEL VAN DEN BOSSCHE
Addition kinds of activities for ACHIEL VAN DEN BOSSCHE

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
02919902. Veehouderij, algemeen | Livestock farm, general
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
20460112. Tarwezetmeel | Wheat starch
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
51490702. koekjes | Cookies
54110202. Gemakwinkels, onafhankelijk | Convenience stores, independent
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij ACHIEL VAN DEN BOSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACHIEL VAN DEN BOSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACHIEL VAN DEN BOSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACHIEL VAN DEN BOSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van ACHIEL VAN DEN BOSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of ACHIEL VAN DEN BOSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACHIEL VAN DEN BOSSCHE. Laat een reactie achter voor ACHIEL VAN DEN BOSSCHE. ACHIEL VAN DEN BOSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACHIEL VAN DEN BOSSCHE. Leave a respond for ACHIEL VAN DEN BOSSCHE. ACHIEL VAN DEN BOSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACHIEL VAN DEN BOSSCHE op de google maps. Adres en contacten ACHIEL VAN DEN BOSSCHE
Location of ACHIEL VAN DEN BOSSCHE on the google maps. Address and contacts of ACHIEL VAN DEN BOSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACHIEL VAN DEN BOSSCHE ACHIEL VAN DEN BOSSCHE: N'IMPORTE QUOI | IVAN'S SPORTSHOP | KATHLEEN KENGEN | SsangYong Belgium NV | PETER VERMEERSCH

Other related companies as ACHIEL VAN DEN BOSSCHE: N'IMPORTE QUOI | IVAN'S SPORTSHOP | KATHLEEN KENGEN | SsangYong Belgium NV | PETER VERMEERSCH

ACHIEL VAN DEN BOSSCHE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf ACHIEL VAN DEN BOSSCHE bevindt zich op het adres: BREMENHULLEKEN 5; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in ACHIEL VAN DEN BOSSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACHIEL VAN DEN BOSSCHE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACHIEL VAN DEN BOSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, openstaande posities, locatie van ACHIEL VAN DEN BOSSCHE op de kaart.

ACHIEL VAN DEN BOSSCHE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, company assigned to the tax number BE03303833007. The company ACHIEL VAN DEN BOSSCHE is located at the address: BREMENHULLEKEN 5; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in ACHIEL VAN DEN BOSSCHE were not found.
The main activity of ACHIEL VAN DEN BOSSCHE is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACHIEL VAN DEN BOSSCHE is not available. You also can look at reviews of ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, open positions, location of ACHIEL VAN DEN BOSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACHIEL VAN DEN BOSSCHE, employees, financial statistics.