A. VAN NUFFELEN & ZONEN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • A. VAN NUFFELEN & ZONEN
Private companiesInsurance Carriers • A. VAN NUFFELEN & ZONEN

Contactgegevens A. VAN NUFFELEN & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. VAN NUFFELEN & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. VAN NUFFELEN & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORLUYLEI 115; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33210738 (+32-33210738) 33210738 (+32-33210738)

Fax (fax): +32 (56) 317-94-98 +32 (56) 317-94-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. VAN NUFFELEN & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. VAN NUFFELEN & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. VAN NUFFELEN & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. VAN NUFFELEN & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. VAN NUFFELEN & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. VAN NUFFELEN & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. VAN NUFFELEN & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. VAN NUFFELEN & ZONEN
Products information A. VAN NUFFELEN & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE06834564208
Ondernemingsnummer: 6381652832
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in A. VAN NUFFELEN & ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. VAN NUFFELEN & ZONEN
(Get full report from official database of BE for A. VAN NUFFELEN & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. VAN NUFFELEN & ZONEN
Addition kinds of activities for A. VAN NUFFELEN & ZONEN

3171. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
26210604. Envelop papier | Envelope paper
34930202. Platte veren, blad of strip voorraad | Flat springs, sheet or strip stock
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants

Werken bij A. VAN NUFFELEN & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. VAN NUFFELEN & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. VAN NUFFELEN & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. VAN NUFFELEN & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van A. VAN NUFFELEN & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of A. VAN NUFFELEN & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. VAN NUFFELEN & ZONEN. Laat een reactie achter voor A. VAN NUFFELEN & ZONEN. A. VAN NUFFELEN & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. VAN NUFFELEN & ZONEN. Leave a respond for A. VAN NUFFELEN & ZONEN. A. VAN NUFFELEN & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. VAN NUFFELEN & ZONEN op de google maps. Adres en contacten A. VAN NUFFELEN & ZONEN
Location of A. VAN NUFFELEN & ZONEN on the google maps. Address and contacts of A. VAN NUFFELEN & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. VAN NUFFELEN & ZONEN A. VAN NUFFELEN & ZONEN: A.B.C.I.S. scrl | L'ESPOIR ANVINOIS | CARROSSERIE POL | DEVLOP MACHINEBOUW | SLEEPSTORE

Other related companies as A. VAN NUFFELEN & ZONEN: A.B.C.I.S. scrl | L'ESPOIR ANVINOIS | CARROSSERIE POL | DEVLOP MACHINEBOUW | SLEEPSTORE

A. VAN NUFFELEN & ZONEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. VAN NUFFELEN & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834564208. Het bedrijf A. VAN NUFFELEN & ZONEN bevindt zich op het adres: CORLUYLEI 115; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in A. VAN NUFFELEN & ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. VAN NUFFELEN & ZONEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. VAN NUFFELEN & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. VAN NUFFELEN & ZONEN, openstaande posities, locatie van A. VAN NUFFELEN & ZONEN op de kaart.

A. VAN NUFFELEN & ZONEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. VAN NUFFELEN & ZONEN, company assigned to the tax number BE06834564208. The company A. VAN NUFFELEN & ZONEN is located at the address: CORLUYLEI 115; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in A. VAN NUFFELEN & ZONEN were not found.
The main activity of A. VAN NUFFELEN & ZONEN is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. VAN NUFFELEN & ZONEN is not available. You also can look at reviews of A. VAN NUFFELEN & ZONEN, open positions, location of A. VAN NUFFELEN & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. VAN NUFFELEN & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. VAN NUFFELEN & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. VAN NUFFELEN & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. VAN NUFFELEN & ZONEN, employees, financial statistics.