HUIS DESMET E.

Contactgegevens HUIS DESMET E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DESMET E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DESMET E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 257; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56665593 (+32-56665593) 56665593 (+32-56665593)

Fax (fax): +32 (11) 276-17-27 +32 (11) 276-17-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DESMET E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DESMET E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DESMET E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DESMET E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DESMET E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DESMET E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DESMET E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DESMET E.
Products information HUIS DESMET E.

BTW identificatienummer (tax): BE04071502685
Ondernemingsnummer: 1531188964
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Fraises.. Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits. Producteurs de l茅gumes. Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DESMET E.
(Get full report from official database of BE for HUIS DESMET E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DESMET E.
Addition kinds of activities for HUIS DESMET E.

09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
37280306. Landing skis en tracks, vliegtuigen | Landing skis and tracks, aircraft
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec

Werken bij HUIS DESMET E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DESMET E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DESMET E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DESMET E.. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van HUIS DESMET E. in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DESMET E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DESMET E.. Laat een reactie achter voor HUIS DESMET E.. HUIS DESMET E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DESMET E.. Leave a respond for HUIS DESMET E.. HUIS DESMET E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DESMET E. op de google maps. Adres en contacten HUIS DESMET E.
Location of HUIS DESMET E. on the google maps. Address and contacts of HUIS DESMET E.

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DESMET E. HUIS DESMET E.: Close M | W. VAN DOORSLAER | JANSSENS | JUWELENCENTER | Vanhalst J

Other related companies as HUIS DESMET E.: Close M | W. VAN DOORSLAER | JANSSENS | JUWELENCENTER | Vanhalst J

HUIS DESMET E. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DESMET E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04071502685. Het bedrijf HUIS DESMET E. bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 257; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Producteurs de l茅gumes. Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fraises.. Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van HUIS DESMET E. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DESMET E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DESMET E., openstaande posities, locatie van HUIS DESMET E. op de kaart.

HUIS DESMET E. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DESMET E., company assigned to the tax number BE04071502685. The company HUIS DESMET E. is located at the address: RIJKSWEG 257; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Producteurs de fruits. Producteurs de l茅gumes. Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fraises.. Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of HUIS DESMET E. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DESMET E. is not available. You also can look at reviews of HUIS DESMET E., open positions, location of HUIS DESMET E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DESMET E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DESMET E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DESMET E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DESMET E., employees, financial statistics.