STANISLAS DE BIOLLEY

Contactgegevens STANISLAS DE BIOLLEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STANISLAS DE BIOLLEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

STANISLAS DE BIOLLEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELBAMP 29; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11671358 (+32-11671358) 11671358 (+32-11671358)

Fax (fax): +32 (14) 363-43-97 +32 (14) 363-43-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STANISLAS DE BIOLLEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STANISLAS DE BIOLLEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STANISLAS DE BIOLLEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STANISLAS DE BIOLLEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STANISLAS DE BIOLLEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STANISLAS DE BIOLLEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STANISLAS DE BIOLLEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STANISLAS DE BIOLLEY
Products information STANISLAS DE BIOLLEY

BTW identificatienummer (tax): BE05061370849
Ondernemingsnummer: 8976623535
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 394,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STANISLAS DE BIOLLEY
(Get full report from official database of BE for STANISLAS DE BIOLLEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor STANISLAS DE BIOLLEY
Addition kinds of activities for STANISLAS DE BIOLLEY

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
31310101. Bogen, schoen | Bows, shoe
33129904. Smeden, ijzer en staal | Forgings, iron and steel
36410210. Strobotrons | Strobotrons

Werken bij STANISLAS DE BIOLLEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STANISLAS DE BIOLLEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STANISLAS DE BIOLLEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STANISLAS DE BIOLLEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • Teeltverantwoordelijke (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Ieper zijn we op zoek naar een teeltverantwoordelijke. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

Zoek naar antwoorden van STANISLAS DE BIOLLEY in sociale netwerken
Look for responds of STANISLAS DE BIOLLEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor STANISLAS DE BIOLLEY. Laat een reactie achter voor STANISLAS DE BIOLLEY. STANISLAS DE BIOLLEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STANISLAS DE BIOLLEY. Leave a respond for STANISLAS DE BIOLLEY. STANISLAS DE BIOLLEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STANISLAS DE BIOLLEY op de google maps. Adres en contacten STANISLAS DE BIOLLEY
Location of STANISLAS DE BIOLLEY on the google maps. Address and contacts of STANISLAS DE BIOLLEY

Andere gerelateerde bedrijven als come STANISLAS DE BIOLLEY STANISLAS DE BIOLLEY: Lhoist F | RESIDENCE DES ARDENNES SPRL | Rainbouw Tex | MEUBELEN DE OLIFANT | TOTAALGARAGE NV

Other related companies as STANISLAS DE BIOLLEY: Lhoist F | RESIDENCE DES ARDENNES SPRL | Rainbouw Tex | MEUBELEN DE OLIFANT | TOTAALGARAGE NV

STANISLAS DE BIOLLEY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STANISLAS DE BIOLLEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05061370849. Het bedrijf STANISLAS DE BIOLLEY bevindt zich op het adres: ENGELBAMP 29; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 394,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van STANISLAS DE BIOLLEY is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STANISLAS DE BIOLLEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STANISLAS DE BIOLLEY, openstaande posities, locatie van STANISLAS DE BIOLLEY op de kaart.

STANISLAS DE BIOLLEY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is STANISLAS DE BIOLLEY, company assigned to the tax number BE05061370849. The company STANISLAS DE BIOLLEY is located at the address: ENGELBAMP 29; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 394,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of STANISLAS DE BIOLLEY is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STANISLAS DE BIOLLEY is not available. You also can look at reviews of STANISLAS DE BIOLLEY, open positions, location of STANISLAS DE BIOLLEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STANISLAS DE BIOLLEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STANISLAS DE BIOLLEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STANISLAS DE BIOLLEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STANISLAS DE BIOLLEY, employees, financial statistics.