REYNAERTS J - SWILLEN D

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • REYNAERTS J - SWILLEN D
Private companiesReal Estate • REYNAERTS J - SWILLEN D

Contactgegevens REYNAERTS J - SWILLEN D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REYNAERTS J - SWILLEN D: address, phone, fax, email, website, opening hours

REYNAERTS J - SWILLEN D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDVEST 12; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16812673 (+32-16812673) 16812673 (+32-16812673)

Fax (fax): +32 (83) 804-22-82 +32 (83) 804-22-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REYNAERTS J - SWILLEN D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REYNAERTS J - SWILLEN D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REYNAERTS J - SWILLEN D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REYNAERTS J - SWILLEN D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REYNAERTS J - SWILLEN D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REYNAERTS J - SWILLEN D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REYNAERTS J - SWILLEN D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REYNAERTS J - SWILLEN D
Products information REYNAERTS J - SWILLEN D

BTW identificatienummer (tax): BE09557800292
Ondernemingsnummer: 5311309814
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REYNAERTS J - SWILLEN D
(Get full report from official database of BE for REYNAERTS J - SWILLEN D)

Aanvulling soorten activiteiten voor REYNAERTS J - SWILLEN D
Addition kinds of activities for REYNAERTS J - SWILLEN D

516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
23939903. Bloemzakken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags, fabric: made from purchased materials
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle

Werken bij REYNAERTS J - SWILLEN D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REYNAERTS J - SWILLEN D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REYNAERTS J - SWILLEN D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REYNAERTS J - SWILLEN D. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van REYNAERTS J - SWILLEN D in sociale netwerken
Look for responds of REYNAERTS J - SWILLEN D in social networks

Lees alle opmerkingen voor REYNAERTS J - SWILLEN D. Laat een reactie achter voor REYNAERTS J - SWILLEN D. REYNAERTS J - SWILLEN D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REYNAERTS J - SWILLEN D. Leave a respond for REYNAERTS J - SWILLEN D. REYNAERTS J - SWILLEN D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REYNAERTS J - SWILLEN D op de google maps. Adres en contacten REYNAERTS J - SWILLEN D
Location of REYNAERTS J - SWILLEN D on the google maps. Address and contacts of REYNAERTS J - SWILLEN D

Andere gerelateerde bedrijven als come REYNAERTS J - SWILLEN D REYNAERTS J - SWILLEN D: Dekimpe Immo SPRL | Gretta (Coiffure) | Zandwegemolen BVBA | Rematt | Carrosserie Baele

Other related companies as REYNAERTS J - SWILLEN D: Dekimpe Immo SPRL | Gretta (Coiffure) | Zandwegemolen BVBA | Rematt | Carrosserie Baele

REYNAERTS J - SWILLEN D is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REYNAERTS J - SWILLEN D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557800292. Het bedrijf REYNAERTS J - SWILLEN D bevindt zich op het adres: LEOPOLDVEST 12; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van REYNAERTS J - SWILLEN D is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REYNAERTS J - SWILLEN D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REYNAERTS J - SWILLEN D, openstaande posities, locatie van REYNAERTS J - SWILLEN D op de kaart.

REYNAERTS J - SWILLEN D is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is REYNAERTS J - SWILLEN D, company assigned to the tax number BE09557800292. The company REYNAERTS J - SWILLEN D is located at the address: LEOPOLDVEST 12; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of REYNAERTS J - SWILLEN D is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REYNAERTS J - SWILLEN D is not available. You also can look at reviews of REYNAERTS J - SWILLEN D, open positions, location of REYNAERTS J - SWILLEN D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REYNAERTS J - SWILLEN D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REYNAERTS J - SWILLEN D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REYNAERTS J - SWILLEN D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REYNAERTS J - SWILLEN D, employees, financial statistics.