PIETER-JAN MEIRE

Contactgegevens PIETER-JAN MEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIETER-JAN MEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIETER-JAN MEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLIKHOUTESTRAAT 36; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93842102 (+32-93842102) 93842102 (+32-93842102)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIETER-JAN MEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIETER-JAN MEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIETER-JAN MEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIETER-JAN MEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIETER-JAN MEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIETER-JAN MEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIETER-JAN MEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIETER-JAN MEIRE
Products information PIETER-JAN MEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIETER-JAN MEIRE
(Get full report from official database of BE for PIETER-JAN MEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIETER-JAN MEIRE
Addition kinds of activities for PIETER-JAN MEIRE

241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
508503. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
27320202. Pamfletten: druk en binden, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing and binding, not published on site
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
48999904. Radio-omroepen die worden uitgevoerd door taxibedrijven | Radio broadcasting operated by cab companies

Werken bij PIETER-JAN MEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIETER-JAN MEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIETER-JAN MEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIETER-JAN MEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van PIETER-JAN MEIRE in sociale netwerken
Look for responds of PIETER-JAN MEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIETER-JAN MEIRE. Laat een reactie achter voor PIETER-JAN MEIRE. PIETER-JAN MEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIETER-JAN MEIRE. Leave a respond for PIETER-JAN MEIRE. PIETER-JAN MEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIETER-JAN MEIRE op de google maps. Adres en contacten PIETER-JAN MEIRE
Location of PIETER-JAN MEIRE on the google maps. Address and contacts of PIETER-JAN MEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come PIETER-JAN MEIRE PIETER-JAN MEIRE: MME TRABERT FRANCOISE | Jaeken A Optiek | JOHAN JANSSENS | JEAN-YVES HERMAN | MARC VAN DER JEUGHT

Other related companies as PIETER-JAN MEIRE: MME TRABERT FRANCOISE | Jaeken A Optiek | JOHAN JANSSENS | JEAN-YVES HERMAN | MARC VAN DER JEUGHT

PIETER-JAN MEIRE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIETER-JAN MEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf PIETER-JAN MEIRE bevindt zich op het adres: KLIKHOUTESTRAAT 36; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van PIETER-JAN MEIRE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIETER-JAN MEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIETER-JAN MEIRE, openstaande posities, locatie van PIETER-JAN MEIRE op de kaart.

PIETER-JAN MEIRE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIETER-JAN MEIRE, company assigned to the tax number BE01955810546. The company PIETER-JAN MEIRE is located at the address: KLIKHOUTESTRAAT 36; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of PIETER-JAN MEIRE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIETER-JAN MEIRE is not available. You also can look at reviews of PIETER-JAN MEIRE, open positions, location of PIETER-JAN MEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIETER-JAN MEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIETER-JAN MEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIETER-JAN MEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIETER-JAN MEIRE, employees, financial statistics.