PAUL VAN DER ELST

Contactgegevens PAUL VAN DER ELST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL VAN DER ELST: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL VAN DER ELST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUBBEEK 12; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16633970 (+32-16633970) 16633970 (+32-16633970)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL VAN DER ELST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL VAN DER ELST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL VAN DER ELST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL VAN DER ELST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL VAN DER ELST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL VAN DER ELST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL VAN DER ELST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL VAN DER ELST
Products information PAUL VAN DER ELST

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Fraises.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL VAN DER ELST
(Get full report from official database of BE for PAUL VAN DER ELST)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL VAN DER ELST
Addition kinds of activities for PAUL VAN DER ELST

503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
594902. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
23390301. Atletische kleding: vrouwen, misses 'en junioren' | Athletic clothing: women's, misses', and juniors'
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft

Werken bij PAUL VAN DER ELST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL VAN DER ELST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL VAN DER ELST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL VAN DER ELST. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

Zoek naar antwoorden van PAUL VAN DER ELST in sociale netwerken
Look for responds of PAUL VAN DER ELST in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL VAN DER ELST. Laat een reactie achter voor PAUL VAN DER ELST. PAUL VAN DER ELST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL VAN DER ELST. Leave a respond for PAUL VAN DER ELST. PAUL VAN DER ELST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL VAN DER ELST op de google maps. Adres en contacten PAUL VAN DER ELST
Location of PAUL VAN DER ELST on the google maps. Address and contacts of PAUL VAN DER ELST

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL VAN DER ELST PAUL VAN DER ELST: DE DAMES/INTERNAAT | SPORTZAAL 'DE KRIEBEL' | Nathan | Deuzeld | DE POST

Other related companies as PAUL VAN DER ELST: DE DAMES/INTERNAAT | SPORTZAAL 'DE KRIEBEL' | Nathan | Deuzeld | DE POST

PAUL VAN DER ELST is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL VAN DER ELST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf PAUL VAN DER ELST bevindt zich op het adres: SCHUBBEEK 12; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fraises..
De hoofdactiviteit van PAUL VAN DER ELST is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL VAN DER ELST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL VAN DER ELST, openstaande posities, locatie van PAUL VAN DER ELST op de kaart.

PAUL VAN DER ELST is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL VAN DER ELST, company assigned to the tax number BE01946197509. The company PAUL VAN DER ELST is located at the address: SCHUBBEEK 12; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fraises..
The main activity of PAUL VAN DER ELST is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL VAN DER ELST is not available. You also can look at reviews of PAUL VAN DER ELST, open positions, location of PAUL VAN DER ELST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL VAN DER ELST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL VAN DER ELST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL VAN DER ELST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL VAN DER ELST, employees, financial statistics.