MAURICE VANDERSMISSEN

Contactgegevens MAURICE VANDERSMISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAURICE VANDERSMISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAURICE VANDERSMISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEERNESTRAAT 97; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13551241 (+32-13551241) 13551241 (+32-13551241)

Fax (fax): +32 (68) 254-31-35 +32 (68) 254-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAURICE VANDERSMISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAURICE VANDERSMISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAURICE VANDERSMISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAURICE VANDERSMISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAURICE VANDERSMISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAURICE VANDERSMISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAURICE VANDERSMISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAURICE VANDERSMISSEN
Products information MAURICE VANDERSMISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06761230468
Ondernemingsnummer: 6217132568
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAURICE VANDERSMISSEN
(Get full report from official database of BE for MAURICE VANDERSMISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAURICE VANDERSMISSEN
Addition kinds of activities for MAURICE VANDERSMISSEN

20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations
95320103. Landelijke planning en ontwikkeling agentschap, overheid | Rural planning and development agency, government

Werken bij MAURICE VANDERSMISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAURICE VANDERSMISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAURICE VANDERSMISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAURICE VANDERSMISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

Zoek naar antwoorden van MAURICE VANDERSMISSEN in sociale netwerken
Look for responds of MAURICE VANDERSMISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAURICE VANDERSMISSEN. Laat een reactie achter voor MAURICE VANDERSMISSEN. MAURICE VANDERSMISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAURICE VANDERSMISSEN. Leave a respond for MAURICE VANDERSMISSEN. MAURICE VANDERSMISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAURICE VANDERSMISSEN op de google maps. Adres en contacten MAURICE VANDERSMISSEN
Location of MAURICE VANDERSMISSEN on the google maps. Address and contacts of MAURICE VANDERSMISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAURICE VANDERSMISSEN MAURICE VANDERSMISSEN: ISIS REIZEN | RESTAURANT ZANDHOEVE | RENE TIMMERMANS | ELESTOF JENNIS | Den Otter Stephan

Other related companies as MAURICE VANDERSMISSEN: ISIS REIZEN | RESTAURANT ZANDHOEVE | RENE TIMMERMANS | ELESTOF JENNIS | Den Otter Stephan

MAURICE VANDERSMISSEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAURICE VANDERSMISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761230468. Het bedrijf MAURICE VANDERSMISSEN bevindt zich op het adres: KEERNESTRAAT 97; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van MAURICE VANDERSMISSEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAURICE VANDERSMISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAURICE VANDERSMISSEN, openstaande posities, locatie van MAURICE VANDERSMISSEN op de kaart.

MAURICE VANDERSMISSEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAURICE VANDERSMISSEN, company assigned to the tax number BE06761230468. The company MAURICE VANDERSMISSEN is located at the address: KEERNESTRAAT 97; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of MAURICE VANDERSMISSEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAURICE VANDERSMISSEN is not available. You also can look at reviews of MAURICE VANDERSMISSEN, open positions, location of MAURICE VANDERSMISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAURICE VANDERSMISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAURICE VANDERSMISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAURICE VANDERSMISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAURICE VANDERSMISSEN, employees, financial statistics.