MARCEL DONVIL

Contactgegevens MARCEL DONVIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL DONVIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL DONVIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAZENBERGSTRAAT 6; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 11781681 (+32-11781681) 11781681 (+32-11781681)

Fax (fax): +32 (69) 222-38-86 +32 (69) 222-38-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL DONVIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL DONVIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL DONVIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL DONVIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL DONVIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL DONVIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL DONVIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL DONVIL
Products information MARCEL DONVIL

BTW identificatienummer (tax): BE06774688720
Ondernemingsnummer: 7224853515
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL DONVIL
(Get full report from official database of BE for MARCEL DONVIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL DONVIL
Addition kinds of activities for MARCEL DONVIL

7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
02140203. Schapenverhoging boerderij | Sheep raising farm
35339902. Gasveldmachines en -apparatuur | Gas field machinery and equipment
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
36710201. Electron beam (beta ray) generator buizen | Electron beam (beta ray) generator tubes
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
38410213. sphygmomanometers | Sphygmomanometers
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij MARCEL DONVIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL DONVIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL DONVIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL DONVIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van MARCEL DONVIL in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL DONVIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL DONVIL. Laat een reactie achter voor MARCEL DONVIL. MARCEL DONVIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL DONVIL. Leave a respond for MARCEL DONVIL. MARCEL DONVIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL DONVIL op de google maps. Adres en contacten MARCEL DONVIL
Location of MARCEL DONVIL on the google maps. Address and contacts of MARCEL DONVIL

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL DONVIL MARCEL DONVIL: ALDI | VERZEKERINGSKANTOOR PYLYSER | SYLVIA LEEMAN | CRONO BVBA | P. VRINS

Other related companies as MARCEL DONVIL: ALDI | VERZEKERINGSKANTOOR PYLYSER | SYLVIA LEEMAN | CRONO BVBA | P. VRINS

MARCEL DONVIL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL DONVIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06774688720. Het bedrijf MARCEL DONVIL bevindt zich op het adres: HAZENBERGSTRAAT 6; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van MARCEL DONVIL is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL DONVIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL DONVIL, openstaande posities, locatie van MARCEL DONVIL op de kaart.

MARCEL DONVIL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL DONVIL, company assigned to the tax number BE06774688720. The company MARCEL DONVIL is located at the address: HAZENBERGSTRAAT 6; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of MARCEL DONVIL is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL DONVIL is not available. You also can look at reviews of MARCEL DONVIL, open positions, location of MARCEL DONVIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL DONVIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL DONVIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL DONVIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL DONVIL, employees, financial statistics.