MARCEL CLAESEN

Contactgegevens MARCEL CLAESEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL CLAESEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL CLAESEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMELSDORP 98; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89416021 (+32-89416021) 89416021 (+32-89416021)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL CLAESEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL CLAESEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL CLAESEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL CLAESEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL CLAESEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL CLAESEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL CLAESEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL CLAESEN
Products information MARCEL CLAESEN

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL CLAESEN
(Get full report from official database of BE for MARCEL CLAESEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL CLAESEN
Addition kinds of activities for MARCEL CLAESEN

6081. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
36529904. Phonograph record blanks | Phonograph record blanks
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
96619901. Ruimtevlucht operaties, overheid | Space flight operations, government

Werken bij MARCEL CLAESEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL CLAESEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL CLAESEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL CLAESEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van MARCEL CLAESEN in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL CLAESEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL CLAESEN. Laat een reactie achter voor MARCEL CLAESEN. MARCEL CLAESEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL CLAESEN. Leave a respond for MARCEL CLAESEN. MARCEL CLAESEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL CLAESEN op de google maps. Adres en contacten MARCEL CLAESEN
Location of MARCEL CLAESEN on the google maps. Address and contacts of MARCEL CLAESEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL CLAESEN MARCEL CLAESEN: C.O.C. | TEXACO | BELGIQUE LOISIRS | Scorpions Security BVBA | Debode P

Other related companies as MARCEL CLAESEN: C.O.C. | TEXACO | BELGIQUE LOISIRS | Scorpions Security BVBA | Debode P

MARCEL CLAESEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL CLAESEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf MARCEL CLAESEN bevindt zich op het adres: AMELSDORP 98; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van MARCEL CLAESEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL CLAESEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL CLAESEN, openstaande posities, locatie van MARCEL CLAESEN op de kaart.

MARCEL CLAESEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL CLAESEN, company assigned to the tax number BE01108489990. The company MARCEL CLAESEN is located at the address: AMELSDORP 98; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of MARCEL CLAESEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL CLAESEN is not available. You also can look at reviews of MARCEL CLAESEN, open positions, location of MARCEL CLAESEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL CLAESEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL CLAESEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL CLAESEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL CLAESEN, employees, financial statistics.