JOZEF LEEMANS

Contactgegevens JOZEF LEEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF LEEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF LEEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EISENHOWERLAAN 47; 2820; BONHEIDEN, België

Telefoon (phone): 15511737 (+32-15511737) 15511737 (+32-15511737)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF LEEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF LEEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF LEEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF LEEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF LEEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF LEEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF LEEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF LEEMANS
Products information JOZEF LEEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF LEEMANS
(Get full report from official database of BE for JOZEF LEEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF LEEMANS
Addition kinds of activities for JOZEF LEEMANS

22530500. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
22959902. Lamineren van stoffen | Laminating of fabrics
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
30890324. Fiberglass deuren | Fiberglass doors
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
36410204. Infrarood lampen gloeilampen | Infrared lamps bulbs
36470107. Parkeerlichten, auto | Parking lights, automotive
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij JOZEF LEEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF LEEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF LEEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF LEEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

Zoek naar antwoorden van JOZEF LEEMANS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF LEEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF LEEMANS. Laat een reactie achter voor JOZEF LEEMANS. JOZEF LEEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF LEEMANS. Leave a respond for JOZEF LEEMANS. JOZEF LEEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF LEEMANS op de google maps. Adres en contacten JOZEF LEEMANS
Location of JOZEF LEEMANS on the google maps. Address and contacts of JOZEF LEEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF LEEMANS JOZEF LEEMANS: JOSEF SCHEELEN | STEFAAN DE ROUCK | C. VAN DER STRAETEN | PHARMACIE FAMILIA | Imas

Other related companies as JOZEF LEEMANS: JOSEF SCHEELEN | STEFAAN DE ROUCK | C. VAN DER STRAETEN | PHARMACIE FAMILIA | Imas

JOZEF LEEMANS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF LEEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf JOZEF LEEMANS bevindt zich op het adres: EISENHOWERLAAN 47; 2820; BONHEIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van JOZEF LEEMANS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF LEEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF LEEMANS, openstaande posities, locatie van JOZEF LEEMANS op de kaart.

JOZEF LEEMANS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF LEEMANS, company assigned to the tax number BE03294219970. The company JOZEF LEEMANS is located at the address: EISENHOWERLAAN 47; 2820; BONHEIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of JOZEF LEEMANS is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF LEEMANS is not available. You also can look at reviews of JOZEF LEEMANS, open positions, location of JOZEF LEEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF LEEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF LEEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF LEEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF LEEMANS, employees, financial statistics.