IRENEE VAN DE GINSTE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • IRENEE VAN DE GINSTE
Private companiesHealth Services • IRENEE VAN DE GINSTE

Contactgegevens IRENEE VAN DE GINSTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRENEE VAN DE GINSTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRENEE VAN DE GINSTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE AKKERSTRAAT 20; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93860728 (+32-93860728) 93860728 (+32-93860728)

Fax (fax): +32 (87) 554-80-66 +32 (87) 554-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRENEE VAN DE GINSTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRENEE VAN DE GINSTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRENEE VAN DE GINSTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRENEE VAN DE GINSTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRENEE VAN DE GINSTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRENEE VAN DE GINSTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRENEE VAN DE GINSTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRENEE VAN DE GINSTE
Products information IRENEE VAN DE GINSTE

BTW identificatienummer (tax): BE04576049804
Ondernemingsnummer: 4045135498
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Fraises.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRENEE VAN DE GINSTE
(Get full report from official database of BE for IRENEE VAN DE GINSTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRENEE VAN DE GINSTE
Addition kinds of activities for IRENEE VAN DE GINSTE

344405. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
357199. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
51691002. Koolteer-producten, primaire en intermediaire | Coal tar products, primary and intermediate
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
76990904. Visserij reparatie | Fishing equipment repair
83999909. Sociale informatie uitwisseling van informatie | Social service information exchange
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service

Werken bij IRENEE VAN DE GINSTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRENEE VAN DE GINSTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRENEE VAN DE GINSTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRENEE VAN DE GINSTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider, OC Overpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van clausule noodopvang - tewerkstelling (voorlopig) tot einde juni 2019; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; vergoeding overige vervoersmiddelen (auto, trein, bus) is overeenkomstig sectorale en wettelijke regels. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Overpelt - Napoleonweg 51 - 3900 Overpelt. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Dakwerker platte daken (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het plaatsen van: - Isolatie - Epdm - Branden van roofing

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Traineeship Sales – Account Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676473-inline.html?cid=Partner_VDAB De P&V Groep is een solide Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar. We willen ons onderscheiden als betrokken, loyale en nabije partner voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1600 medewerkers in Brussel en Antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening. Verschillende merken maken deel uit van de Groep: - P&V Verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten; - VIVIUM, ARCES en Piette & Partners verdelen hun producten via makelaars; - Actel Affinity via akkoorden met auto-importeurs. Taken Heb jij een passie voor verkoop en wens jij je talenten verder te ontwikkelen binnen een Belgische, coöperatieve verzekeringsgroep? De P&V groep is voor het merk VIVIUM op zoek naar 3 leergierige (twee voor Vlaanderen en één voor Wallonië) gedreven en enthousiaste Account Managers die hun carrière in Sales in handen willen nemen. Wij geven je de mogelijkheid om een eerste stap te zetten binnen de verzekeringssector en jezelf binnen onze organisatie volledig te ontplooien. Het eerste jaar doorloop je een programma waarbij je gaat werken in verschillende afdelingen en verzekeringstakken van VIVIUM (in de zetels van Antwerpen en Brussel), een ideale manier om de verzekeringen en het reilen en zeilen binnen de organisatie te ontdekken. Ook volg je verschillende opleidingen via onze Business School om je verzekeringskennis te versterken. In de volgende fase ga je mee op de baan met een ervaren Acccount Manager voor een 'training on-the-job'. Na deze periode (18 tot 24 maanden) wordt je ingezet voor een specifieke regio. Taken: Als Account Manager ben je aanspreekpunt voor de makelaars en vertegenwoordig je volgende taken: Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar binnen de toegewezen regio. Je volgt de rentabiliteit van het makelaarskantoor van kortbij op. Tegelijk reik je de makelaar alle middelen aan om de gemeenschappelijke commerciële doelstellingen te realiseren. Je geeft advies omtrent producten en risico's, begeleidt de makelaar bij marketingacties en onderhoudt de dialoog tussen de makelaar en VIVIUM. Je verhoogt de rentabiliteit van de bestaande makelaarsportefeuille door de samenstelling en het beheer ervan bij te sturen. In samenspraak met je regiodirecteur stel je actieplannen op om makelaars in jouw regio te bewerken. Je selecteert makelaars op basis van hun kwaliteit, serviceniveau, rentabiliteit en productiviteit. Op die manier zorg je voor een jaarlijkse rendabele aangroei van het actief makelaarsbestand. Je bezoekt de potentiële nieuwe makelaars en je tracht ze te overtuigen van ons aanbod. De bestaande makelaars begeleid je verder om de relatie uit te diepen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met hen en staat hun  bij in de ontwikkeling van hun activiteiten. Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt.  Je blijft op de hoogte van onze nieuwe producten door informatie te verzamelen via collega's, via je regiodirecteur of ons hoofdkantoor. Je werkt nauw samen met collega's Account Managers om een complete dienstverlening voor de makelaars te waarborgen. Maandelijks vergader je met je collega's die verantwoordelijk zijn voor de andere regio's. Daarnaast onderhoud je ook goede relaties met de binnendienst.     

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van IRENEE VAN DE GINSTE in sociale netwerken
Look for responds of IRENEE VAN DE GINSTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRENEE VAN DE GINSTE. Laat een reactie achter voor IRENEE VAN DE GINSTE. IRENEE VAN DE GINSTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRENEE VAN DE GINSTE. Leave a respond for IRENEE VAN DE GINSTE. IRENEE VAN DE GINSTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRENEE VAN DE GINSTE op de google maps. Adres en contacten IRENEE VAN DE GINSTE
Location of IRENEE VAN DE GINSTE on the google maps. Address and contacts of IRENEE VAN DE GINSTE

Andere gerelateerde bedrijven als come IRENEE VAN DE GINSTE IRENEE VAN DE GINSTE: OPENBARE BIBLIOTHEEK | R.U.S. MELREUX | CATHERINE WAUCOMONT | Lijnen NV | VANHOLLEBEKE

Other related companies as IRENEE VAN DE GINSTE: OPENBARE BIBLIOTHEEK | R.U.S. MELREUX | CATHERINE WAUCOMONT | Lijnen NV | VANHOLLEBEKE

IRENEE VAN DE GINSTE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRENEE VAN DE GINSTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04576049804. Het bedrijf IRENEE VAN DE GINSTE bevindt zich op het adres: LANGE AKKERSTRAAT 20; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fraises..
De hoofdactiviteit van IRENEE VAN DE GINSTE is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRENEE VAN DE GINSTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRENEE VAN DE GINSTE, openstaande posities, locatie van IRENEE VAN DE GINSTE op de kaart.

IRENEE VAN DE GINSTE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRENEE VAN DE GINSTE, company assigned to the tax number BE04576049804. The company IRENEE VAN DE GINSTE is located at the address: LANGE AKKERSTRAAT 20; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fraises..
The main activity of IRENEE VAN DE GINSTE is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IRENEE VAN DE GINSTE is not available. You also can look at reviews of IRENEE VAN DE GINSTE, open positions, location of IRENEE VAN DE GINSTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRENEE VAN DE GINSTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRENEE VAN DE GINSTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRENEE VAN DE GINSTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRENEE VAN DE GINSTE, employees, financial statistics.