INGRID NEVEN

Contactgegevens INGRID NEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INGRID NEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

INGRID NEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVOORTSTRAAT 15; 3830; WELLEN, België

Telefoon (phone): 11312771 (+32-11312771) 11312771 (+32-11312771)

Fax (fax): +32 (86) 298-95-28 +32 (86) 298-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INGRID NEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INGRID NEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INGRID NEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INGRID NEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INGRID NEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INGRID NEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INGRID NEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INGRID NEVEN
Products information INGRID NEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE05264617919
Ondernemingsnummer: 7848327636
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Fraises.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INGRID NEVEN
(Get full report from official database of BE for INGRID NEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor INGRID NEVEN
Addition kinds of activities for INGRID NEVEN

0132. Tabak | Tobacco
205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
28699908. Chemische warfare gassen: fosgeen, mosterdgas, traangas | Chemical warfare gases: phosgene, mustard gas, tear gas
30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
32639903. Aardewerk, huishoudelijk of commercieel: besmet | Earthenware, household or commercial: semivitreous
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical

Werken bij INGRID NEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INGRID NEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INGRID NEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INGRID NEVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

 • Vloerder m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

 • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

 • Planner (LESSINES)

  Regio: LESSINES

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

 • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

 • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

  Regio: ORDINGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

 • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: WAASSOLAR

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

 • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Vaste Job

  Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

 • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

Zoek naar antwoorden van INGRID NEVEN in sociale netwerken
Look for responds of INGRID NEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor INGRID NEVEN. Laat een reactie achter voor INGRID NEVEN. INGRID NEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INGRID NEVEN. Leave a respond for INGRID NEVEN. INGRID NEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INGRID NEVEN op de google maps. Adres en contacten INGRID NEVEN
Location of INGRID NEVEN on the google maps. Address and contacts of INGRID NEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come INGRID NEVEN INGRID NEVEN: OPENBARE BIBLIOTHEEK | ELECTRO VERHOEVEN | LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR | Ambassade BVBA | AJM Car SA

Other related companies as INGRID NEVEN: OPENBARE BIBLIOTHEEK | ELECTRO VERHOEVEN | LIBRAIRIE LE RAT CONTEUR | Ambassade BVBA | AJM Car SA

INGRID NEVEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INGRID NEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264617919. Het bedrijf INGRID NEVEN bevindt zich op het adres: TERVOORTSTRAAT 15; 3830; WELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fraises..
De hoofdactiviteit van INGRID NEVEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INGRID NEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INGRID NEVEN, openstaande posities, locatie van INGRID NEVEN op de kaart.

INGRID NEVEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is INGRID NEVEN, company assigned to the tax number BE05264617919. The company INGRID NEVEN is located at the address: TERVOORTSTRAAT 15; 3830; WELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fraises..
The main activity of INGRID NEVEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INGRID NEVEN is not available. You also can look at reviews of INGRID NEVEN, open positions, location of INGRID NEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INGRID NEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INGRID NEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INGRID NEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INGRID NEVEN, employees, financial statistics.