GILBERT VANZWIJGENHOVEN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GILBERT VANZWIJGENHOVEN
Private companiesTobacco Products • GILBERT VANZWIJGENHOVEN

Contactgegevens GILBERT VANZWIJGENHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT VANZWIJGENHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT VANZWIJGENHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEYERSTRAAT 277; 3850; NIEUWERKERKEN, België

Telefoon (phone): 11314403 (+32-11314403) 11314403 (+32-11314403)

Fax (fax): +32 (3) 175-81-75 +32 (3) 175-81-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT VANZWIJGENHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT VANZWIJGENHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT VANZWIJGENHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT VANZWIJGENHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT VANZWIJGENHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT VANZWIJGENHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT VANZWIJGENHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT VANZWIJGENHOVEN
Products information GILBERT VANZWIJGENHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE06656585693
Ondernemingsnummer: 9218322753
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT VANZWIJGENHOVEN
(Get full report from official database of BE for GILBERT VANZWIJGENHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT VANZWIJGENHOVEN
Addition kinds of activities for GILBERT VANZWIJGENHOVEN

07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
14810102. Mijnverkenning, nonmetallic mineralen | Mine exploration, nonmetallic minerals
36120307. Ontstekingstransformatoren, bestemd voor gebruik op brandstofbranders | Ignition transformers, for use on domestic fuel burners
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'
70110000. Hotels en motels | Hotels and motels
70320202. Meisjescamp | Girls' camp
75210202. Parkeergarage | Parking garage

Werken bij GILBERT VANZWIJGENHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT VANZWIJGENHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT VANZWIJGENHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT VANZWIJGENHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van GILBERT VANZWIJGENHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT VANZWIJGENHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT VANZWIJGENHOVEN. Laat een reactie achter voor GILBERT VANZWIJGENHOVEN. GILBERT VANZWIJGENHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT VANZWIJGENHOVEN. Leave a respond for GILBERT VANZWIJGENHOVEN. GILBERT VANZWIJGENHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT VANZWIJGENHOVEN op de google maps. Adres en contacten GILBERT VANZWIJGENHOVEN
Location of GILBERT VANZWIJGENHOVEN on the google maps. Address and contacts of GILBERT VANZWIJGENHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT VANZWIJGENHOVEN GILBERT VANZWIJGENHOVEN: MARCEL JOURNE | Quality In Business BVBA | Ghijsels R | Expertise Compt Robert A - Soficoest | ROGER BOYEN

Other related companies as GILBERT VANZWIJGENHOVEN: MARCEL JOURNE | Quality In Business BVBA | Ghijsels R | Expertise Compt Robert A - Soficoest | ROGER BOYEN

GILBERT VANZWIJGENHOVEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT VANZWIJGENHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656585693. Het bedrijf GILBERT VANZWIJGENHOVEN bevindt zich op het adres: WEYERSTRAAT 277; 3850; NIEUWERKERKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Fruits..
De hoofdactiviteit van GILBERT VANZWIJGENHOVEN is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT VANZWIJGENHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT VANZWIJGENHOVEN, openstaande posities, locatie van GILBERT VANZWIJGENHOVEN op de kaart.

GILBERT VANZWIJGENHOVEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT VANZWIJGENHOVEN, company assigned to the tax number BE06656585693. The company GILBERT VANZWIJGENHOVEN is located at the address: WEYERSTRAAT 277; 3850; NIEUWERKERKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Fruits..
The main activity of GILBERT VANZWIJGENHOVEN is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT VANZWIJGENHOVEN is not available. You also can look at reviews of GILBERT VANZWIJGENHOVEN, open positions, location of GILBERT VANZWIJGENHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT VANZWIJGENHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT VANZWIJGENHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT VANZWIJGENHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT VANZWIJGENHOVEN, employees, financial statistics.