ALICE DE HERTOG

Contactgegevens ALICE DE HERTOG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALICE DE HERTOG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALICE DE HERTOG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUISBURGSESTEENWEG 20; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26876514 (+32-26876514) 26876514 (+32-26876514)

Fax (fax): +32 (81) 640-81-60 +32 (81) 640-81-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALICE DE HERTOG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALICE DE HERTOG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALICE DE HERTOG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALICE DE HERTOG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALICE DE HERTOG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALICE DE HERTOG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALICE DE HERTOG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALICE DE HERTOG
Products information ALICE DE HERTOG

BTW identificatienummer (tax): BE09901672363
Ondernemingsnummer: 9386138916
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Raisins.

Product categorie (product category): Producteurs de fruits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALICE DE HERTOG
(Get full report from official database of BE for ALICE DE HERTOG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALICE DE HERTOG
Addition kinds of activities for ALICE DE HERTOG

354500. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical

Werken bij ALICE DE HERTOG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALICE DE HERTOG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALICE DE HERTOG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALICE DE HERTOG. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van ALICE DE HERTOG in sociale netwerken
Look for responds of ALICE DE HERTOG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALICE DE HERTOG. Laat een reactie achter voor ALICE DE HERTOG. ALICE DE HERTOG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALICE DE HERTOG. Leave a respond for ALICE DE HERTOG. ALICE DE HERTOG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALICE DE HERTOG op de google maps. Adres en contacten ALICE DE HERTOG
Location of ALICE DE HERTOG on the google maps. Address and contacts of ALICE DE HERTOG

Andere gerelateerde bedrijven als come ALICE DE HERTOG ALICE DE HERTOG: ALPHONSE BILLIET | COIFFURE LIBERTINE | LABO DENTAIRE JOLY | YVES RENIER | HENDRIX LUC BVBA

Other related companies as ALICE DE HERTOG: ALPHONSE BILLIET | COIFFURE LIBERTINE | LABO DENTAIRE JOLY | YVES RENIER | HENDRIX LUC BVBA

ALICE DE HERTOG is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALICE DE HERTOG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09901672363. Het bedrijf ALICE DE HERTOG bevindt zich op het adres: DUISBURGSESTEENWEG 20; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Producteurs de fruits. Lijst met producten zijn Produits: Raisins..
De hoofdactiviteit van ALICE DE HERTOG is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALICE DE HERTOG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALICE DE HERTOG, openstaande posities, locatie van ALICE DE HERTOG op de kaart.

ALICE DE HERTOG is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALICE DE HERTOG, company assigned to the tax number BE09901672363. The company ALICE DE HERTOG is located at the address: DUISBURGSESTEENWEG 20; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Producteurs de fruits. List of products are Produits: Raisins..
The main activity of ALICE DE HERTOG is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALICE DE HERTOG is not available. You also can look at reviews of ALICE DE HERTOG, open positions, location of ALICE DE HERTOG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALICE DE HERTOG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALICE DE HERTOG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALICE DE HERTOG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALICE DE HERTOG, employees, financial statistics.