DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV

Contactgegevens DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergensesteenweg 776c 1600 St-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 32.23 61 13 60 32.23 61 13 60

Fax (fax): 32.23 61 15 36 32.23 61 15 36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV
Products information DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08351226806
Ondernemingsnummer: 6986450195
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Printing

Product categorie (product category): Printing; Printing and Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV

3571. Elektronische computers | Electronic computers
355200. Textielmachines | Textile machinery
382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
38230402. Annunciators, relais en solid state types | Annunciators, relay and solid state types
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
87339900. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec

Werken bij DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV. DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV. Leave a respond for DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV. DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV
Location of DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV: Fransen Bouwonderneming BVBA | NICO VRIJSEN | O.C.M.W. | Beerzelhof VZW | Di Lana

Other related companies as DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV: Fransen Bouwonderneming BVBA | NICO VRIJSEN | O.C.M.W. | Beerzelhof VZW | Di Lana

DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08351226806. Het bedrijf DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 776c 1600 St-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 103,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing; Printing and Publishing. Lijst met producten zijn Printing.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV op de kaart.

DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, company assigned to the tax number BE08351226806. The company DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV is located at the address: Bergensesteenweg 776c 1600 St-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 103,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing; Printing and Publishing. List of products are Printing.
The main activity of DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, open positions, location of DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ UITGEVERIJ JAN VERHOEVEN NV, employees, financial statistics.