DRUKKERIJ DANEELS BVBA

Contactgegevens DRUKKERIJ DANEELS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ DANEELS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ DANEELS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dennelaan 5-6 2340 Beerse, België

Telefoon (phone): 32.14 61 10 13 32.14 61 10 13

Fax (fax): 32.14 61 65 36 32.14 61 65 36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ DANEELS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ DANEELS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ DANEELS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ DANEELS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ DANEELS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ DANEELS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ DANEELS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ DANEELS BVBA
Products information DRUKKERIJ DANEELS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07935394287
Ondernemingsnummer: 4502990722
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Offset printing

Product categorie (product category): Printing; Printing and Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ DANEELS BVBA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ DANEELS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ DANEELS BVBA
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ DANEELS BVBA

275407. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
394912. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
15319903. Speculatieve bouwer, meerdere woningen | Speculative builder, multi-family dwellings
20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
56119902. Kleding, mannetje: elke dag, behalve kostuums en sportkleding | Clothing, male: everyday, except suits and sportswear

Werken bij DRUKKERIJ DANEELS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ DANEELS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ DANEELS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ DANEELS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ DANEELS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ DANEELS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ DANEELS BVBA. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ DANEELS BVBA. DRUKKERIJ DANEELS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ DANEELS BVBA. Leave a respond for DRUKKERIJ DANEELS BVBA. DRUKKERIJ DANEELS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ DANEELS BVBA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ DANEELS BVBA
Location of DRUKKERIJ DANEELS BVBA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ DANEELS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ DANEELS BVBA DRUKKERIJ DANEELS BVBA: TIRION UITGEVERS | FIDUCIAIRE CEFIMO SPRL SPRL | Beurms Dirk | HAUWAERTS ORTHOPEDIE | jan van den bergh

Other related companies as DRUKKERIJ DANEELS BVBA: TIRION UITGEVERS | FIDUCIAIRE CEFIMO SPRL SPRL | Beurms Dirk | HAUWAERTS ORTHOPEDIE | jan van den bergh

DRUKKERIJ DANEELS BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ DANEELS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935394287. Het bedrijf DRUKKERIJ DANEELS BVBA bevindt zich op het adres: Dennelaan 5-6 2340 Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing; Printing and Publishing. Lijst met producten zijn Offset printing.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ DANEELS BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ DANEELS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ DANEELS BVBA, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ DANEELS BVBA op de kaart.

DRUKKERIJ DANEELS BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ DANEELS BVBA, company assigned to the tax number BE07935394287. The company DRUKKERIJ DANEELS BVBA is located at the address: Dennelaan 5-6 2340 Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing; Printing and Publishing. List of products are Offset printing.
The main activity of DRUKKERIJ DANEELS BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ DANEELS BVBA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ DANEELS BVBA, open positions, location of DRUKKERIJ DANEELS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ DANEELS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ DANEELS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ DANEELS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ DANEELS BVBA, employees, financial statistics.