ATHENA GRAPHICS NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ATHENA GRAPHICS NV
Private companiesHealth Services • ATHENA GRAPHICS NV

Contactgegevens ATHENA GRAPHICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATHENA GRAPHICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATHENA GRAPHICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Huart Hamoir 19 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.22 42 54 68 32.22 42 54 68

Fax (fax): 32.22 42 53 47 32.22 42 53 47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATHENA GRAPHICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATHENA GRAPHICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATHENA GRAPHICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATHENA GRAPHICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATHENA GRAPHICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATHENA GRAPHICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATHENA GRAPHICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATHENA GRAPHICS NV
Products information ATHENA GRAPHICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08907135009
Ondernemingsnummer: 8570678710
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Offset printing

Product categorie (product category): Printing; Printing and Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATHENA GRAPHICS NV
(Get full report from official database of BE for ATHENA GRAPHICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATHENA GRAPHICS NV
Addition kinds of activities for ATHENA GRAPHICS NV

799702. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts
44990101. Marine redding | Marine salvaging
73899929. Inventory computing service | Inventory computing service

Werken bij ATHENA GRAPHICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATHENA GRAPHICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATHENA GRAPHICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATHENA GRAPHICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van ATHENA GRAPHICS NV in sociale netwerken
Look for responds of ATHENA GRAPHICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATHENA GRAPHICS NV. Laat een reactie achter voor ATHENA GRAPHICS NV. ATHENA GRAPHICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATHENA GRAPHICS NV. Leave a respond for ATHENA GRAPHICS NV. ATHENA GRAPHICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATHENA GRAPHICS NV op de google maps. Adres en contacten ATHENA GRAPHICS NV
Location of ATHENA GRAPHICS NV on the google maps. Address and contacts of ATHENA GRAPHICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ATHENA GRAPHICS NV ATHENA GRAPHICS NV: Flanders Tapijtverwerking NV | GARAGE CALDARINO | OPTIEK BOURGOY | FRITUUR JASMIJN | GASTHOF TIJL RESTAURANT

Other related companies as ATHENA GRAPHICS NV: Flanders Tapijtverwerking NV | GARAGE CALDARINO | OPTIEK BOURGOY | FRITUUR JASMIJN | GASTHOF TIJL RESTAURANT

ATHENA GRAPHICS NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATHENA GRAPHICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08907135009. Het bedrijf ATHENA GRAPHICS NV bevindt zich op het adres: Avenue Huart Hamoir 19 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing; Printing and Publishing. Lijst met producten zijn Offset printing.
De hoofdactiviteit van ATHENA GRAPHICS NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATHENA GRAPHICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATHENA GRAPHICS NV, openstaande posities, locatie van ATHENA GRAPHICS NV op de kaart.

ATHENA GRAPHICS NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATHENA GRAPHICS NV, company assigned to the tax number BE08907135009. The company ATHENA GRAPHICS NV is located at the address: Avenue Huart Hamoir 19 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing; Printing and Publishing. List of products are Offset printing.
The main activity of ATHENA GRAPHICS NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATHENA GRAPHICS NV is not available. You also can look at reviews of ATHENA GRAPHICS NV, open positions, location of ATHENA GRAPHICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATHENA GRAPHICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATHENA GRAPHICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATHENA GRAPHICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATHENA GRAPHICS NV, employees, financial statistics.