Sadechaf U.V. BVBA

Contactgegevens Sadechaf U.V. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sadechaf U.V. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sadechaf U.V. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Campus Blairon 30; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 11 19 (+32-014 41 11 19) 014 41 11 19 (+32-014 41 11 19)

Fax (fax): 014 43 98 33 (+32-014 43 98 33) 014 43 98 33 (+32-014 43 98 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sadechaf U.V. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sadechaf U.V. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sadechaf U.V. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sadechaf U.V. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sadechaf U.V. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sadechaf U.V. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sadechaf U.V. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sadechaf U.V. BVBA
Products information Sadechaf U.V. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04060516357
Ondernemingsnummer: 5484069824
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Sadechaf U.V. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing machines and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sadechaf U.V. BVBA
(Get full report from official database of BE for Sadechaf U.V. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sadechaf U.V. BVBA
Addition kinds of activities for Sadechaf U.V. BVBA

7542. wasstraten | Carwashes
201506. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
394499. Spelletjes, speelgoed en voertuigen van kinderen, nv | Games, toys, and children's vehicles, nec
38290603. Turnstiles, uitgerust met tellen mechanismen | Turnstiles, equipped with counting mechanisms
73380000. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting

Werken bij Sadechaf U.V. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sadechaf U.V. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sadechaf U.V. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sadechaf U.V. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

Zoek naar antwoorden van Sadechaf U.V. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Sadechaf U.V. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sadechaf U.V. BVBA. Laat een reactie achter voor Sadechaf U.V. BVBA. Sadechaf U.V. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sadechaf U.V. BVBA. Leave a respond for Sadechaf U.V. BVBA. Sadechaf U.V. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sadechaf U.V. BVBA op de google maps. Adres en contacten Sadechaf U.V. BVBA
Location of Sadechaf U.V. BVBA on the google maps. Address and contacts of Sadechaf U.V. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sadechaf U.V. BVBA Sadechaf U.V. BVBA: EDWIN MALAISE | CAF? CARTIGNY | Depamelaere Christophe | Garage de la C?te J-M Moreau SPRL | LES P?TITS BOUTCHOUX

Other related companies as Sadechaf U.V. BVBA: EDWIN MALAISE | CAF? CARTIGNY | Depamelaere Christophe | Garage de la C?te J-M Moreau SPRL | LES P?TITS BOUTCHOUX

Sadechaf U.V. BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sadechaf U.V. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04060516357. Het bedrijf Sadechaf U.V. BVBA bevindt zich op het adres: Campus Blairon 30; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing machines and equipment. Producten gemaakt in Sadechaf U.V. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sadechaf U.V. BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sadechaf U.V. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sadechaf U.V. BVBA, openstaande posities, locatie van Sadechaf U.V. BVBA op de kaart.

Sadechaf U.V. BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sadechaf U.V. BVBA, company assigned to the tax number BE04060516357. The company Sadechaf U.V. BVBA is located at the address: Campus Blairon 30; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing machines and equipment. Products created in Sadechaf U.V. BVBA were not found.
The main activity of Sadechaf U.V. BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sadechaf U.V. BVBA is not available. You also can look at reviews of Sadechaf U.V. BVBA, open positions, location of Sadechaf U.V. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sadechaf U.V. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sadechaf U.V. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sadechaf U.V. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sadechaf U.V. BVBA, employees, financial statistics.