Sadocolor SPRL

Contactgegevens Sadocolor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sadocolor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sadocolor SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue G茅n茅ral Tombeur 18; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 735 33 05; 02 736 40 50 (+32-02 735 33 05; 02 736 40 50) 02 735 33 05; 02 736 40 50 (+32-02 735 33 05; 02 736 40 50)

Fax (fax): 02 735 39 00 (+32-02 735 39 00) 02 735 39 00 (+32-02 735 39 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sadocolor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sadocolor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sadocolor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sadocolor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sadocolor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sadocolor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sadocolor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sadocolor SPRL
Products information Sadocolor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03866607666
Ondernemingsnummer: 2352416992
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Photographic & film laboratories

Product categorie (product category): Printing Digital

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sadocolor SPRL
(Get full report from official database of BE for Sadocolor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sadocolor SPRL
Addition kinds of activities for Sadocolor SPRL

1455. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
39999943. Window squegees | Window squegees
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
51310207. Netto goederen | Net goods

Werken bij Sadocolor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sadocolor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sadocolor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sadocolor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Account Receivable (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van Sadocolor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sadocolor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sadocolor SPRL. Laat een reactie achter voor Sadocolor SPRL. Sadocolor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sadocolor SPRL. Leave a respond for Sadocolor SPRL. Sadocolor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sadocolor SPRL op de google maps. Adres en contacten Sadocolor SPRL
Location of Sadocolor SPRL on the google maps. Address and contacts of Sadocolor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sadocolor SPRL Sadocolor SPRL: FORTIS | TRYBOU KIND NV | Pro-Letter | QUATTRO BENELUX | DAELEMAN, ANTOINE

Other related companies as Sadocolor SPRL: FORTIS | TRYBOU KIND NV | Pro-Letter | QUATTRO BENELUX | DAELEMAN, ANTOINE

Sadocolor SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sadocolor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866607666. Het bedrijf Sadocolor SPRL bevindt zich op het adres: Rue G茅n茅ral Tombeur 18; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 176,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing Digital. Lijst met producten zijn Photographic & film laboratories.
De hoofdactiviteit van Sadocolor SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sadocolor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sadocolor SPRL, openstaande posities, locatie van Sadocolor SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sadocolor SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sadocolor SPRL, company assigned to the tax number BE03866607666. The company Sadocolor SPRL is located at the address: Rue G茅n茅ral Tombeur 18; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 176,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing Digital. List of products are Photographic & film laboratories.
The main activity of Sadocolor SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sadocolor SPRL is not available. You also can look at reviews of Sadocolor SPRL, open positions, location of Sadocolor SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sadocolor SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sadocolor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sadocolor SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sadocolor SPRL, employees, financial statistics.