Mortier R

Contactgegevens Mortier R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mortier R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mortier R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Ninove 991; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 521 91 23 (+32-02 521 91 23) 02 521 91 23 (+32-02 521 91 23)

Fax (fax): 02 521 34 44 (+32-02 521 34 44) 02 521 34 44 (+32-02 521 34 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mortier R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mortier R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mortier R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mortier R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mortier R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mortier R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mortier R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mortier R
Products information Mortier R

BTW identificatienummer (tax): BE09190307617
Ondernemingsnummer: 8835174560
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Mortier R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing Digital

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mortier R
(Get full report from official database of BE for Mortier R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mortier R
Addition kinds of activities for Mortier R

10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
33150206. Klemmen, staal: draad of knippen | Tacks, steel: wire or cut
39150101. Gems, echt en imitatie: voorbereiding op instellingen | Gems, real and imitation: preparation for settings
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij Mortier R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mortier R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mortier R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mortier R. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

Zoek naar antwoorden van Mortier R in sociale netwerken
Look for responds of Mortier R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mortier R. Laat een reactie achter voor Mortier R. Mortier R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mortier R. Leave a respond for Mortier R. Mortier R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mortier R op de google maps. Adres en contacten Mortier R
Location of Mortier R on the google maps. Address and contacts of Mortier R

Andere gerelateerde bedrijven als come Mortier R Mortier R: KARTERIA | Reidanus J | ISABELLE CABUS | SLEEPSTORE | Maribois SPRL

Other related companies as Mortier R: KARTERIA | Reidanus J | ISABELLE CABUS | SLEEPSTORE | Maribois SPRL

Mortier R is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mortier R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09190307617. Het bedrijf Mortier R bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Ninove 991; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 678,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing Digital. Producten gemaakt in Mortier R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mortier R is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mortier R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mortier R, openstaande posities, locatie van Mortier R op de kaart.

Mortier R is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mortier R, company assigned to the tax number BE09190307617. The company Mortier R is located at the address: Chauss茅e de Ninove 991; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 678,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing Digital. Products created in Mortier R were not found.
The main activity of Mortier R is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mortier R is not available. You also can look at reviews of Mortier R, open positions, location of Mortier R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mortier R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mortier R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mortier R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mortier R, employees, financial statistics.