AGORA DIGITAL PRINTING

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • AGORA DIGITAL PRINTING
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • AGORA DIGITAL PRINTING

Contactgegevens AGORA DIGITAL PRINTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGORA DIGITAL PRINTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGORA DIGITAL PRINTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herseltsebaan 2; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), België

Telefoon (phone): 013 78 02 02 (+32-013 78 02 02) 013 78 02 02 (+32-013 78 02 02)

Fax (fax): 013 78 02 85 (+32-013 78 02 85) 013 78 02 85 (+32-013 78 02 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGORA DIGITAL PRINTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGORA DIGITAL PRINTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGORA DIGITAL PRINTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGORA DIGITAL PRINTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGORA DIGITAL PRINTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGORA DIGITAL PRINTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGORA DIGITAL PRINTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGORA DIGITAL PRINTING
Products information AGORA DIGITAL PRINTING

BTW identificatienummer (tax): BE04504913330
Ondernemingsnummer: 1290039062
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in AGORA DIGITAL PRINTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing Digital

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGORA DIGITAL PRINTING
(Get full report from official database of BE for AGORA DIGITAL PRINTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGORA DIGITAL PRINTING
Addition kinds of activities for AGORA DIGITAL PRINTING

344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
07230502. Filbert hulling en schelpdiensten | Filbert hulling and shelling services
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
38450207. Chirurgische ondersteuning systemen: hart-long machine, excl. | Surgical support systems: heart-lung machine, exc. iron lung

Werken bij AGORA DIGITAL PRINTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGORA DIGITAL PRINTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGORA DIGITAL PRINTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGORA DIGITAL PRINTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van AGORA DIGITAL PRINTING in sociale netwerken
Look for responds of AGORA DIGITAL PRINTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGORA DIGITAL PRINTING. Laat een reactie achter voor AGORA DIGITAL PRINTING. AGORA DIGITAL PRINTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGORA DIGITAL PRINTING. Leave a respond for AGORA DIGITAL PRINTING. AGORA DIGITAL PRINTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGORA DIGITAL PRINTING op de google maps. Adres en contacten AGORA DIGITAL PRINTING
Location of AGORA DIGITAL PRINTING on the google maps. Address and contacts of AGORA DIGITAL PRINTING

Andere gerelateerde bedrijven als come AGORA DIGITAL PRINTING AGORA DIGITAL PRINTING: DE KIEVIT | Heleu | BD-World SA | DEADLINE PERSCOMPAGNIE | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as AGORA DIGITAL PRINTING: DE KIEVIT | Heleu | BD-World SA | DEADLINE PERSCOMPAGNIE | PHARMACIES DE GARDE

AGORA DIGITAL PRINTING is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGORA DIGITAL PRINTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04504913330. Het bedrijf AGORA DIGITAL PRINTING bevindt zich op het adres: Herseltsebaan 2; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing Digital. Producten gemaakt in AGORA DIGITAL PRINTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGORA DIGITAL PRINTING is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGORA DIGITAL PRINTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGORA DIGITAL PRINTING, openstaande posities, locatie van AGORA DIGITAL PRINTING op de kaart.

AGORA DIGITAL PRINTING is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGORA DIGITAL PRINTING, company assigned to the tax number BE04504913330. The company AGORA DIGITAL PRINTING is located at the address: Herseltsebaan 2; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing Digital. Products created in AGORA DIGITAL PRINTING were not found.
The main activity of AGORA DIGITAL PRINTING is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AGORA DIGITAL PRINTING is not available. You also can look at reviews of AGORA DIGITAL PRINTING, open positions, location of AGORA DIGITAL PRINTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGORA DIGITAL PRINTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGORA DIGITAL PRINTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGORA DIGITAL PRINTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGORA DIGITAL PRINTING, employees, financial statistics.