MAGNETMAGAZINES NV

Contactgegevens MAGNETMAGAZINES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGNETMAGAZINES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGNETMAGAZINES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brandekensweg 2 2627 Schelle, België

Telefoon (phone): 32.38 80 84 50 32.38 80 84 50

Fax (fax): 32.38 44 61 52 32.38 44 61 52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGNETMAGAZINES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGNETMAGAZINES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGNETMAGAZINES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGNETMAGAZINES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGNETMAGAZINES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGNETMAGAZINES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGNETMAGAZINES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGNETMAGAZINES NV
Products information MAGNETMAGAZINES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06483551025
Ondernemingsnummer: 3976196289
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Magazines

Product categorie (product category): Printing and Publishing; Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGNETMAGAZINES NV
(Get full report from official database of BE for MAGNETMAGAZINES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGNETMAGAZINES NV
Addition kinds of activities for MAGNETMAGAZINES NV

326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
23699908. Slacks: meisjes en kinderen | Slacks: girls' and children's
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
39490210. Scoops, krab en vis | Scoops, crab and fish
44910200. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
47850202. Inspectie diensten in verband met transport | Inspection services connected with transportation
52519901. Bouwers hardware | Builders' hardware
79910300. Oefenfaciliteiten | Exercise facilities

Werken bij MAGNETMAGAZINES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGNETMAGAZINES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGNETMAGAZINES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGNETMAGAZINES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: AK BUILDING

    Type: Vaste Job

    je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

  • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

    Type: Vaste Job

    A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

Zoek naar antwoorden van MAGNETMAGAZINES NV in sociale netwerken
Look for responds of MAGNETMAGAZINES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGNETMAGAZINES NV. Laat een reactie achter voor MAGNETMAGAZINES NV. MAGNETMAGAZINES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGNETMAGAZINES NV. Leave a respond for MAGNETMAGAZINES NV. MAGNETMAGAZINES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGNETMAGAZINES NV op de google maps. Adres en contacten MAGNETMAGAZINES NV
Location of MAGNETMAGAZINES NV on the google maps. Address and contacts of MAGNETMAGAZINES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGNETMAGAZINES NV MAGNETMAGAZINES NV: PHILIPPE MARECHAL | CARLSON WAGONS LITS | Bi-Jooke | SOPHIE KNOTT | Trimlin

Other related companies as MAGNETMAGAZINES NV: PHILIPPE MARECHAL | CARLSON WAGONS LITS | Bi-Jooke | SOPHIE KNOTT | Trimlin

MAGNETMAGAZINES NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGNETMAGAZINES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06483551025. Het bedrijf MAGNETMAGAZINES NV bevindt zich op het adres: Brandekensweg 2 2627 Schelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing and Publishing; Publishing. Lijst met producten zijn Magazines.
De hoofdactiviteit van MAGNETMAGAZINES NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGNETMAGAZINES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGNETMAGAZINES NV, openstaande posities, locatie van MAGNETMAGAZINES NV op de kaart.

MAGNETMAGAZINES NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGNETMAGAZINES NV, company assigned to the tax number BE06483551025. The company MAGNETMAGAZINES NV is located at the address: Brandekensweg 2 2627 Schelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing and Publishing; Publishing. List of products are Magazines.
The main activity of MAGNETMAGAZINES NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGNETMAGAZINES NV is not available. You also can look at reviews of MAGNETMAGAZINES NV, open positions, location of MAGNETMAGAZINES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGNETMAGAZINES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGNETMAGAZINES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGNETMAGAZINES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGNETMAGAZINES NV, employees, financial statistics.