KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV

Contactgegevens KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keesinglaan 2 2100 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.33 60 53 00 32.33 60 53 00

Fax (fax): 32.33 24 38 98 32.33 24 38 98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV
Products information KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06253936767
Ondernemingsnummer: 9191406250
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Specialized publications - publishing

Product categorie (product category): Printing and Publishing; Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV

571999. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
27540304. Postkaarten, foto: gravure printing | Post cards, picture: gravure printing
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
50230201. spreien | Bedspreads
87480201. Stadsplanning | City planning

Werken bij KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

Zoek naar antwoorden van KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV. KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV. Leave a respond for KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV. KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV
Location of KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV: BEROEPSKREDIET | SAS COMPUTING COMPANY | FRAN?OISE BAERT | MARCELIS-DEHAESELEER | Moreau A

Other related companies as KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV: BEROEPSKREDIET | SAS COMPUTING COMPANY | FRAN?OISE BAERT | MARCELIS-DEHAESELEER | Moreau A

KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06253936767. Het bedrijf KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Keesinglaan 2 2100 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 659,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing and Publishing; Publishing. Lijst met producten zijn Specialized publications - publishing.
De hoofdactiviteit van KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV op de kaart.

KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE06253936767. The company KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV is located at the address: Keesinglaan 2 2100 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 659,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing and Publishing; Publishing. List of products are Specialized publications - publishing.
The main activity of KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, open positions, location of KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEESING CAPITAL INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.