AREDIT SA

Contactgegevens AREDIT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AREDIT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AREDIT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av De L'Industrie 18 1420 Braine-L'Alleud, België

Telefoon (phone): 32.23 85 21 00 32.23 85 21 00

Fax (fax): 32.23 85 21 44 32.23 85 21 44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AREDIT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AREDIT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AREDIT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AREDIT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AREDIT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AREDIT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AREDIT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AREDIT SA
Products information AREDIT SA

BTW identificatienummer (tax): BE09192779541
Ondernemingsnummer: 4795776367
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 625,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Publishing, general

Product categorie (product category): Printing and Publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AREDIT SA
(Get full report from official database of BE for AREDIT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AREDIT SA
Addition kinds of activities for AREDIT SA

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
354700. Molen machines | Rolling mill machinery
10990102. Bauxietwinning | Bauxite mining
28360302. Bacteriële vaccins | Bacterial vaccines
35340102. Trappenliften, motor aangedreven | Stair elevators, motor powered
35520111. Picker machines, textiel | Picker machines, textile
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's

Werken bij AREDIT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AREDIT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AREDIT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AREDIT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van AREDIT SA in sociale netwerken
Look for responds of AREDIT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AREDIT SA. Laat een reactie achter voor AREDIT SA. AREDIT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AREDIT SA. Leave a respond for AREDIT SA. AREDIT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AREDIT SA op de google maps. Adres en contacten AREDIT SA
Location of AREDIT SA on the google maps. Address and contacts of AREDIT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AREDIT SA AREDIT SA: V.D.K. SPAARBANK | De Vos Boekhoudkantoor BVBA | Aarova VZW | G EN G VERZEKERINGEN | GARAGE WINTGENS

Other related companies as AREDIT SA: V.D.K. SPAARBANK | De Vos Boekhoudkantoor BVBA | Aarova VZW | G EN G VERZEKERINGEN | GARAGE WINTGENS

AREDIT SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AREDIT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09192779541. Het bedrijf AREDIT SA bevindt zich op het adres: Av De L'Industrie 18 1420 Braine-L'Alleud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 625,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing and Publishing. Lijst met producten zijn Publishing, general.
De hoofdactiviteit van AREDIT SA is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AREDIT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AREDIT SA, openstaande posities, locatie van AREDIT SA op de kaart.

AREDIT SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AREDIT SA, company assigned to the tax number BE09192779541. The company AREDIT SA is located at the address: Av De L'Industrie 18 1420 Braine-L'Alleud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 625,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing and Publishing. List of products are Publishing, general.
The main activity of AREDIT SA is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AREDIT SA is not available. You also can look at reviews of AREDIT SA, open positions, location of AREDIT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AREDIT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AREDIT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AREDIT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AREDIT SA, employees, financial statistics.