MEGASPORT BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • MEGASPORT BVBA

Contactgegevens MEGASPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEGASPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEGASPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 85; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 228 02 28 (+32-09 228 02 28) 09 228 02 28 (+32-09 228 02 28)

Fax (fax): 09 228 76 28 (+32-09 228 76 28) 09 228 76 28 (+32-09 228 76 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEGASPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEGASPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEGASPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEGASPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEGASPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEGASPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEGASPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEGASPORT BVBA
Products information MEGASPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02842132568
Ondernemingsnummer: 6458557128
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Flockprint; Sports goods - Retail; Medals & trophies

Product categorie (product category): Printing - Silkscreen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEGASPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for MEGASPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEGASPORT BVBA
Addition kinds of activities for MEGASPORT BVBA

20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
51130000. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij MEGASPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEGASPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEGASPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEGASPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Marketing bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag werken als student en ondertussen bijleren binnen je vakgebied? Wil je graag meehelpen in een groot en dynamisch bedrijf? Wil je graag meehelpen met een technisch tekenaar? Wij hebben de job die je zoekt. Voor een bedrijf in Lokeren zoeken we een student die doorheen het schooljaar 1 dag per week of om de 2 weken ken meewerken op de KAMO afdeling. Je zal de klantenportefeuille moeten aansterken metgrote klanten en zal daarbijhorend op zoek moeten gaan naar de juiste contactpersoon. Verder zal je instaan voor de employer branding voor dit bedrijf door hen meer te profilleren op social media.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van MEGASPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MEGASPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEGASPORT BVBA. Laat een reactie achter voor MEGASPORT BVBA. MEGASPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEGASPORT BVBA. Leave a respond for MEGASPORT BVBA. MEGASPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEGASPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten MEGASPORT BVBA
Location of MEGASPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of MEGASPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEGASPORT BVBA MEGASPORT BVBA: Migalska M | SOFIBO | Delcroix G | DANIEL TIELEMANS | SKATINGBAAN HERZELE

Other related companies as MEGASPORT BVBA: Migalska M | SOFIBO | Delcroix G | DANIEL TIELEMANS | SKATINGBAAN HERZELE

MEGASPORT BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEGASPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02842132568. Het bedrijf MEGASPORT BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 85; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing - Silkscreen. Lijst met producten zijn Flockprint; Sports goods - Retail; Medals & trophies.
De hoofdactiviteit van MEGASPORT BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEGASPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEGASPORT BVBA, openstaande posities, locatie van MEGASPORT BVBA op de kaart.

MEGASPORT BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEGASPORT BVBA, company assigned to the tax number BE02842132568. The company MEGASPORT BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 85; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing - Silkscreen. List of products are Flockprint; Sports goods - Retail; Medals & trophies.
The main activity of MEGASPORT BVBA is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEGASPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of MEGASPORT BVBA, open positions, location of MEGASPORT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEGASPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEGASPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEGASPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEGASPORT BVBA, employees, financial statistics.