BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA
Private companiesMembership Organizations • BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA

Contactgegevens BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornstraat 239; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 830 35 30 (+32-03 830 35 30) 03 830 35 30 (+32-03 830 35 30)

Fax (fax): 03 830 34 41 (+32-03 830 34 41) 03 830 34 41 (+32-03 830 34 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA
Products information BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06827972412
Ondernemingsnummer: 5153381347
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Printing - General

Product categorie (product category): Printing - Silkscreen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA
(Get full report from official database of BE for BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA
Addition kinds of activities for BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
572200. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
22990105. Pads, fiber: henequen, sisal, istle | Pads, fiber: henequen, sisal, istle
27820101. Accountboeken | Account books
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
34430124. Vuilnisrekken, metalen plaat | Trash racks, metal plate
36779902. Spoelwikkelingen, elektronisch | Coil windings, electronic
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel
83220403. Parole kantoor | Parole office

Werken bij BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA. Laat een reactie achter voor BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA. BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA. Leave a respond for BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA. BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA op de google maps. Adres en contacten BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA
Location of BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA on the google maps. Address and contacts of BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA: UNIC | Den Hert | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Hoekje ('t) | Add Value BVBA

Other related companies as BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA: UNIC | Den Hert | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Hoekje ('t) | Add Value BVBA

BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06827972412. Het bedrijf BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA bevindt zich op het adres: Doornstraat 239; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - Silkscreen. Lijst met producten zijn Printing - General.
De hoofdactiviteit van BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, openstaande posities, locatie van BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, company assigned to the tax number BE06827972412. The company BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA is located at the address: Doornstraat 239; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - Silkscreen. List of products are Printing - General.
The main activity of BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA is not available. You also can look at reviews of BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, open positions, location of BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BREUGHEL INTERNATIONAL BVBA, employees, financial statistics.