Prince Willy & Fils SPRL

Contactgegevens Prince Willy & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prince Willy & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prince Willy & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Haecht 939; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 241 94 91 (+32-02 241 94 91) 02 241 94 91 (+32-02 241 94 91)

Fax (fax): 02 242 13 95 (+32-02 242 13 95) 02 242 13 95 (+32-02 242 13 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prince Willy & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prince Willy & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prince Willy & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prince Willy & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prince Willy & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prince Willy & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prince Willy & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prince Willy & Fils SPRL
Products information Prince Willy & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01844573974
Ondernemingsnummer: 3580139160
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Prince Willy & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - Offset

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prince Willy & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Prince Willy & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prince Willy & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Prince Willy & Fils SPRL

20489912. Minerale voedingssupplementen | Mineral feed supplements
39530104. Nummerstempels, hand: rubber of metaal | Numbering stamps, hand: rubber or metal
39999949. Zaden, gecoat of behandeld, uit gekochte zaden | Seeds, coated or treated, from purchased seeds
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems
59430000. Kantoorartikelen | Stationery stores

Werken bij Prince Willy & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prince Willy & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prince Willy & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prince Willy & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van Prince Willy & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Prince Willy & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prince Willy & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Prince Willy & Fils SPRL. Prince Willy & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prince Willy & Fils SPRL. Leave a respond for Prince Willy & Fils SPRL. Prince Willy & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prince Willy & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Prince Willy & Fils SPRL
Location of Prince Willy & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Prince Willy & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Prince Willy & Fils SPRL Prince Willy & Fils SPRL: QUINTYN WALTER | VERLAET CONSULTING | Bauters Isabelle | Les Pompes Fun猫bres Uccloises NV | VAN DE MEENE, HENK P. C.

Other related companies as Prince Willy & Fils SPRL: QUINTYN WALTER | VERLAET CONSULTING | Bauters Isabelle | Les Pompes Fun猫bres Uccloises NV | VAN DE MEENE, HENK P. C.

Prince Willy & Fils SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prince Willy & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01844573974. Het bedrijf Prince Willy & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Haecht 939; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 734,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing - Offset. Producten gemaakt in Prince Willy & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prince Willy & Fils SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prince Willy & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prince Willy & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Prince Willy & Fils SPRL op de kaart.

Prince Willy & Fils SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prince Willy & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE01844573974. The company Prince Willy & Fils SPRL is located at the address: Chauss茅e de Haecht 939; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 734,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing - Offset. Products created in Prince Willy & Fils SPRL were not found.
The main activity of Prince Willy & Fils SPRL is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Prince Willy & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Prince Willy & Fils SPRL, open positions, location of Prince Willy & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prince Willy & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prince Willy & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prince Willy & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prince Willy & Fils SPRL, employees, financial statistics.