IC

Contactgegevens IC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IC: address, phone, fax, email, website, opening hours

IC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondse Steenweg 163; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 30 39 (+32-03 776 30 39) 03 776 30 39 (+32-03 776 30 39)

Fax (fax): +32 (87) 377-17-29 +32 (87) 377-17-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IC
Products information IC

BTW identificatienummer (tax): BE06074584960
Ondernemingsnummer: 1272186279
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in IC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - Offset

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IC
(Get full report from official database of BE for IC)

Aanvulling soorten activiteiten voor IC
Addition kinds of activities for IC

23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
26579900. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
37990205. sneeuwscooters | Snowmobiles
38249903. Parkeermeters | Parking meters
50440100. Rekenmachines | Calculating machines
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij IC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IC. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van IC in sociale netwerken
Look for responds of IC in social networks

Lees alle opmerkingen voor IC. Laat een reactie achter voor IC. IC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IC. Leave a respond for IC. IC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IC op de google maps. Adres en contacten IC
Location of IC on the google maps. Address and contacts of IC

Andere gerelateerde bedrijven als come IC IC: Liebens Gebr Schrijnwerkerij | Doe-Het-Zelf Frank | GROENEN P. | Van Leemputten J | EDUARD VAN MELE

Other related companies as IC: Liebens Gebr Schrijnwerkerij | Doe-Het-Zelf Frank | GROENEN P. | Van Leemputten J | EDUARD VAN MELE

IC is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06074584960. Het bedrijf IC bevindt zich op het adres: Dendermondse Steenweg 163; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 469,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - Offset. Producten gemaakt in IC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IC is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IC, openstaande posities, locatie van IC op de kaart.

IC is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is IC, company assigned to the tax number BE06074584960. The company IC is located at the address: Dendermondse Steenweg 163; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 469,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - Offset. Products created in IC were not found.
The main activity of IC is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IC is not available. You also can look at reviews of IC, open positions, location of IC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IC, employees, financial statistics.