Flemal (Impr Papet)

Contactgegevens Flemal (Impr Papet): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flemal (Impr Papet): address, phone, fax, email, website, opening hours

Flemal (Impr Papet)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Basse des Ch锚nes 13-15; 4458; Juprelle (Fexhe-Slins), België

Telefoon (phone): 04 278 56 10 (+32-04 278 56 10) 04 278 56 10 (+32-04 278 56 10)

Fax (fax): 04 278 33 59 (+32-04 278 33 59) 04 278 33 59 (+32-04 278 33 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flemal (Impr Papet): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flemal (Impr Papet)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flemal (Impr Papet)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flemal (Impr Papet), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flemal (Impr Papet). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flemal (Impr Papet), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flemal (Impr Papet). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flemal (Impr Papet)
Products information Flemal (Impr Papet)

BTW identificatienummer (tax): BE01735260009
Ondernemingsnummer: 4211303710
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 656,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Printing - General

Product categorie (product category): Printing - Offset

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flemal (Impr Papet)
(Get full report from official database of BE for Flemal (Impr Papet))

Aanvulling soorten activiteiten voor Flemal (Impr Papet)
Addition kinds of activities for Flemal (Impr Papet)

299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
25410106. Bewaar armaturen, hout | Store fixtures, wood
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
56990103. Werkkleding | Work clothing

Werken bij Flemal (Impr Papet): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flemal (Impr Papet): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flemal (Impr Papet). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flemal (Impr Papet). Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Flemal (Impr Papet) in sociale netwerken
Look for responds of Flemal (Impr Papet) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flemal (Impr Papet). Laat een reactie achter voor Flemal (Impr Papet). Flemal (Impr Papet) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flemal (Impr Papet). Leave a respond for Flemal (Impr Papet). Flemal (Impr Papet) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flemal (Impr Papet) op de google maps. Adres en contacten Flemal (Impr Papet)
Location of Flemal (Impr Papet) on the google maps. Address and contacts of Flemal (Impr Papet)

Andere gerelateerde bedrijven als come Flemal (Impr Papet) Flemal (Impr Papet): FLE.F.T. BVBA | R. WALLONIA LIBIN | MUTUALIT? SOCIALISTE | LENA SANDBERG | ALEXANDER VAN DE VELDE

Other related companies as Flemal (Impr Papet): FLE.F.T. BVBA | R. WALLONIA LIBIN | MUTUALIT? SOCIALISTE | LENA SANDBERG | ALEXANDER VAN DE VELDE

Flemal (Impr Papet) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flemal (Impr Papet), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01735260009. Het bedrijf Flemal (Impr Papet) bevindt zich op het adres: Rue Basse des Ch锚nes 13-15; 4458; Juprelle (Fexhe-Slins). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 656,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - Offset. Lijst met producten zijn Printing - General.
De hoofdactiviteit van Flemal (Impr Papet) is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flemal (Impr Papet) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flemal (Impr Papet), openstaande posities, locatie van Flemal (Impr Papet) op de kaart.

Flemal (Impr Papet) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flemal (Impr Papet), company assigned to the tax number BE01735260009. The company Flemal (Impr Papet) is located at the address: Rue Basse des Ch锚nes 13-15; 4458; Juprelle (Fexhe-Slins). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 656,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - Offset. List of products are Printing - General.
The main activity of Flemal (Impr Papet) is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Flemal (Impr Papet) is not available. You also can look at reviews of Flemal (Impr Papet), open positions, location of Flemal (Impr Papet) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flemal (Impr Papet), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flemal (Impr Papet), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flemal (Impr Papet), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flemal (Impr Papet), employees, financial statistics.