Flashprint Guffens BVBA

Contactgegevens Flashprint Guffens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flashprint Guffens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flashprint Guffens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jesserenstraat 24; 3840; Borgloon (Jesseren), België

Telefoon (phone): 012 67 13 60; 012 74 10 68 (+32-012 67 13 60; 012 74 10 68) 012 67 13 60; 012 74 10 68 (+32-012 67 13 60; 012 74 10 68)

Fax (fax): 012 74 62 47 (+32-012 74 62 47) 012 74 62 47 (+32-012 74 62 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flashprint Guffens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flashprint Guffens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flashprint Guffens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flashprint Guffens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flashprint Guffens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flashprint Guffens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flashprint Guffens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flashprint Guffens BVBA
Products information Flashprint Guffens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06742279052
Ondernemingsnummer: 7185852050
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Flashprint Guffens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - Offset

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flashprint Guffens BVBA
(Get full report from official database of BE for Flashprint Guffens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flashprint Guffens BVBA
Addition kinds of activities for Flashprint Guffens BVBA

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
20320305. Kippensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken soup: packaged in cans, jars, etc.
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
51379903. Rack merchandise jobbers | Rack merchandise jobbers
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
52110300. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products

Werken bij Flashprint Guffens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flashprint Guffens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flashprint Guffens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flashprint Guffens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van Flashprint Guffens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Flashprint Guffens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flashprint Guffens BVBA. Laat een reactie achter voor Flashprint Guffens BVBA. Flashprint Guffens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flashprint Guffens BVBA. Leave a respond for Flashprint Guffens BVBA. Flashprint Guffens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flashprint Guffens BVBA op de google maps. Adres en contacten Flashprint Guffens BVBA
Location of Flashprint Guffens BVBA on the google maps. Address and contacts of Flashprint Guffens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Flashprint Guffens BVBA Flashprint Guffens BVBA: Igo Chris | INSTITUUT NETTY | De Maere Frank | Ann De Clercq & Co | BVG IT Services bvba

Other related companies as Flashprint Guffens BVBA: Igo Chris | INSTITUUT NETTY | De Maere Frank | Ann De Clercq & Co | BVG IT Services bvba

Flashprint Guffens BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flashprint Guffens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06742279052. Het bedrijf Flashprint Guffens BVBA bevindt zich op het adres: Jesserenstraat 24; 3840; Borgloon (Jesseren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 685,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - Offset. Producten gemaakt in Flashprint Guffens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Flashprint Guffens BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flashprint Guffens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flashprint Guffens BVBA, openstaande posities, locatie van Flashprint Guffens BVBA op de kaart.

Flashprint Guffens BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flashprint Guffens BVBA, company assigned to the tax number BE06742279052. The company Flashprint Guffens BVBA is located at the address: Jesserenstraat 24; 3840; Borgloon (Jesseren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 685,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - Offset. Products created in Flashprint Guffens BVBA were not found.
The main activity of Flashprint Guffens BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Flashprint Guffens BVBA is not available. You also can look at reviews of Flashprint Guffens BVBA, open positions, location of Flashprint Guffens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flashprint Guffens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flashprint Guffens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flashprint Guffens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flashprint Guffens BVBA, employees, financial statistics.