Drukpers (De)

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Drukpers (De)
Private companiesMetal Mining • Drukpers (De)

Contactgegevens Drukpers (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukpers (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukpers (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Horizonlaan 19; 3600; Genk (Waterschei), België

Telefoon (phone): 089 84 96 20 (+32-089 84 96 20) 089 84 96 20 (+32-089 84 96 20)

Fax (fax): 089 84 96 21 (+32-089 84 96 21) 089 84 96 21 (+32-089 84 96 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukpers (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukpers (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukpers (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukpers (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukpers (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukpers (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukpers (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukpers (De)
Products information Drukpers (De)

BTW identificatienummer (tax): BE08878570556
Ondernemingsnummer: 6248168945
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Drukpers (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - Offset

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukpers (De)
(Get full report from official database of BE for Drukpers (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukpers (De)
Addition kinds of activities for Drukpers (De)

5945. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
38229914. Statische drukregelaars | Static pressure regulators
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity
96319901. Communicatie commissie, overheid | Communications commission, government

Werken bij Drukpers (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukpers (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukpers (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukpers (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

Zoek naar antwoorden van Drukpers (De) in sociale netwerken
Look for responds of Drukpers (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukpers (De). Laat een reactie achter voor Drukpers (De). Drukpers (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukpers (De). Leave a respond for Drukpers (De). Drukpers (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukpers (De) op de google maps. Adres en contacten Drukpers (De)
Location of Drukpers (De) on the google maps. Address and contacts of Drukpers (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukpers (De) Drukpers (De): BASTIEN ET FILS | De Groene Wijzer | ASSURANCES DOSSCHE | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | OPEL CROONEN

Other related companies as Drukpers (De): BASTIEN ET FILS | De Groene Wijzer | ASSURANCES DOSSCHE | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | OPEL CROONEN

Drukpers (De) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukpers (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08878570556. Het bedrijf Drukpers (De) bevindt zich op het adres: Horizonlaan 19; 3600; Genk (Waterschei). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing - Offset. Producten gemaakt in Drukpers (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukpers (De) is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukpers (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukpers (De), openstaande posities, locatie van Drukpers (De) op de kaart.

Drukpers (De) is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drukpers (De), company assigned to the tax number BE08878570556. The company Drukpers (De) is located at the address: Horizonlaan 19; 3600; Genk (Waterschei). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing - Offset. Products created in Drukpers (De) were not found.
The main activity of Drukpers (De) is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukpers (De) is not available. You also can look at reviews of Drukpers (De), open positions, location of Drukpers (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukpers (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukpers (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukpers (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukpers (De), employees, financial statistics.