FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV

Contactgegevens FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV

Regio (region): Hoogstraten, België

Adres (address): Industrieweg 14 2320 Hoogstraten - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-14-33-91 32-33-14-33-91

Fax (fax): 32-33-14-70-64 32-33-14-70-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV
Products information FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV

BTW identificatienummer (tax): BE02178283691
Ondernemingsnummer: 7261383056
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV
Addition kinds of activities for FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV

506403. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
25429900. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
27549904. Facsimile letters: gravure printing | Facsimile letters: gravure printing
38239900. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
39520212. Lettering instrumenten, artiesten ' | Lettering instruments, artists'

Werken bij FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV. FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV. Leave a respond for FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV. FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV
Location of FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV: Meulenhof Drive-In | Loix M | EMMY VELGHE | EDDY LAMOTTE | Vriendenkring

Other related companies as FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV: Meulenhof Drive-In | Loix M | EMMY VELGHE | EDDY LAMOTTE | Vriendenkring

FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Hoogstraten, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02178283691. Het bedrijf FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 14 2320 Hoogstraten - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV op de kaart.

FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV is a company, that was registered 2002 in Hoogstraten region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, company assigned to the tax number BE02178283691. The company FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV is located at the address: Industrieweg 14 2320 Hoogstraten - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV were not found.
The main activity of FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, open positions, location of FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, Hoogstraten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, Hoogstraten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORTBEDRIJF JEF VAN LOON NV, employees, financial statistics.