FLVERKOOIJEN-VEEM NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLVERKOOIJEN-VEEM NV
Private companiesMotion Pictures • FLVERKOOIJEN-VEEM NV

Contactgegevens FLVERKOOIJEN-VEEM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERKOOIJEN-VEEM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERKOOIJEN-VEEM NV

Regio (region): Hoogstraten, België

Adres (address): Industrieweg 33 2320 Hoogstraten - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-14-30-00 32-33-14-30-00

Fax (fax): 32-33-14-71-68 32-33-14-71-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERKOOIJEN-VEEM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERKOOIJEN-VEEM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERKOOIJEN-VEEM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERKOOIJEN-VEEM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERKOOIJEN-VEEM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERKOOIJEN-VEEM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERKOOIJEN-VEEM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERKOOIJEN-VEEM NV
Products information FLVERKOOIJEN-VEEM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLVERKOOIJEN-VEEM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERKOOIJEN-VEEM NV
(Get full report from official database of BE for FLVERKOOIJEN-VEEM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERKOOIJEN-VEEM NV
Addition kinds of activities for FLVERKOOIJEN-VEEM NV

35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
38260303. Vochtanalysatoren | Moisture analyzers
51370102. Bontkleding, vrouwen en kinderen | Fur clothing, women's and children's
51699913. Zwembad- en kuurchemikalieën | Swimming pool and spa chemicals
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics

Werken bij FLVERKOOIJEN-VEEM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERKOOIJEN-VEEM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERKOOIJEN-VEEM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERKOOIJEN-VEEM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van FLVERKOOIJEN-VEEM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVERKOOIJEN-VEEM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERKOOIJEN-VEEM NV. Laat een reactie achter voor FLVERKOOIJEN-VEEM NV. FLVERKOOIJEN-VEEM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERKOOIJEN-VEEM NV. Leave a respond for FLVERKOOIJEN-VEEM NV. FLVERKOOIJEN-VEEM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERKOOIJEN-VEEM NV op de google maps. Adres en contacten FLVERKOOIJEN-VEEM NV
Location of FLVERKOOIJEN-VEEM NV on the google maps. Address and contacts of FLVERKOOIJEN-VEEM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERKOOIJEN-VEEM NV FLVERKOOIJEN-VEEM NV: FORTIS | ELIE DANVOYE | JACQMOTTE COFFEE HOUSE | LIBERT SMETS | V D MANAGEMENT

Other related companies as FLVERKOOIJEN-VEEM NV: FORTIS | ELIE DANVOYE | JACQMOTTE COFFEE HOUSE | LIBERT SMETS | V D MANAGEMENT

FLVERKOOIJEN-VEEM NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Hoogstraten, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERKOOIJEN-VEEM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf FLVERKOOIJEN-VEEM NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 33 2320 Hoogstraten - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVERKOOIJEN-VEEM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERKOOIJEN-VEEM NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERKOOIJEN-VEEM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERKOOIJEN-VEEM NV, openstaande posities, locatie van FLVERKOOIJEN-VEEM NV op de kaart.

FLVERKOOIJEN-VEEM NV is a company, that was registered 2001 in Hoogstraten region, Belgium. Full name of company is FLVERKOOIJEN-VEEM NV, company assigned to the tax number BE08080139160. The company FLVERKOOIJEN-VEEM NV is located at the address: Industrieweg 33 2320 Hoogstraten - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVERKOOIJEN-VEEM NV were not found.
The main activity of FLVERKOOIJEN-VEEM NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERKOOIJEN-VEEM NV is not available. You also can look at reviews of FLVERKOOIJEN-VEEM NV, open positions, location of FLVERKOOIJEN-VEEM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERKOOIJEN-VEEM NV, Hoogstraten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERKOOIJEN-VEEM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERKOOIJEN-VEEM NV, Hoogstraten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERKOOIJEN-VEEM NV, employees, financial statistics.