FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA

Contactgegevens FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hickendorfdreef 5 2390 Malle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-13-90-44 32-33-13-90-44

Fax (fax): 32-33-13-61-06 32-33-13-61-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA
Products information FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06690917968
Ondernemingsnummer: 8115570068
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA
Addition kinds of activities for FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA

14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
22110401. Kantonflanelen, katoen | Canton flannels, cotton
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
37310205. Onderzeese aanbestedingen, bouw en reparatie | Submarine tenders, building and repairing
38430204. Tandmetaal | Dental metal
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories

Werken bij FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Multicompany Traineeship (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671271-inline.html?cid=Partner_VDAB ORMIT Multicompany Programme - Do you want to lead the future? It's a complicated world we're living in. Things have never moved faster and futures have never been more insecure. To succeed in this new world, companies need a new breed of people. Young wolves that aren't afraid to lead and steer. To show the path and be the first to jump in the deep. Head first. It's these leaders we build here at ORMIT. It's what this traineeship is all about: transforming you from a talented and ambitious youngster into a powerful future leader who knows how to get things done. What will you be doing exactly? The traineeship consists of a unique triple-play: A series of challenging projects - We hand-pick leading companies with interesting challenges that fit your skills and ambitions. You could end up in a bank or in a big pharma company. But you may also spend time at an HR specialist or in FMCG. Point is, you'll find yourself immersed in different sectors. And each time, you'll be assigned interesting projects, with managers that are eager to play a part in your development. You'll learn new skills and professional behaviour at lightning speed. Personal development - You probably understand by now that ORMIT heavily invests in your growth. We team you up with a talent development manager whose up-close and personal coaching will prove invaluable to your growth. You'll get systematic, quality feedback to gain self-insight and improve your self management and career management. Accelerated learning - We'll ask you to come to the ORMIT-office regularly for training in leadership skills (negotiating, situational leadership, change management ...). All these trainings are hosted by top specialists in their field. We'll also put you in intervision groups with peers, where you'll get brutally honest personal feedback. Combined, these classroom and intervision trainings will allow you to grow from a young starter to a confident and powerful professional in no time.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA. Laat een reactie achter voor FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA. FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA. Leave a respond for FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA. FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA
Location of FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA: LA DELFA A. | SCRIPTOLINE | Derycke Y | JULES LEVEQUE | DE GROOTE M

Other related companies as FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA: LA DELFA A. | SCRIPTOLINE | Derycke Y | JULES LEVEQUE | DE GROOTE M

FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06690917968. Het bedrijf FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA bevindt zich op het adres: Hickendorfdreef 5 2390 Malle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, openstaande posities, locatie van FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA op de kaart.

FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, company assigned to the tax number BE06690917968. The company FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA is located at the address: Hickendorfdreef 5 2390 Malle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA were not found.
The main activity of FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, open positions, location of FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSINT-LEONARDUS CARS BVBA, employees, financial statistics.